|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: אני
חדר כושר: LIFE&FITNESS
|
![]()
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() משקל: 70
גובה: 174 גיל: 22 לחיצת חזה מוט: 40 לחיצת כתפיים משקולות: 30 כל כתף. פולי עליון אחיזה רחבה: 120 קפיפת מרפקים משקולות: 17.5 כל יד שמע אחי החזה שלי מפגר רצח במשקלים ביחס לשאר הגוף אבל הוא עדיין מלא ומנופח כמו שצריך ונראה בפרופורציה...יש איתי מתאמנים בחדר כושר שמרימים גם 60 קילו בלחיצת חזה מוט והחזה שלהם נראה מפגר אחרי שאר הגוף. המשקלים זה חלק גדול מהעניין אבל נראלי שהעיקר הוא שאתה מקבל את הפאמפ. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]()
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() המשקלים שלי תמיד יהיו הכי נמוכים מכולם...אולי חוץ מסקוואט (65 קילו 20 חזרות 4 סטים)
כי אין לי כוח יחסית לגודל בוא נגיד ככה שגם אם אני יהיה 100 קילו על 1.62 על 8% עדיין יהיו לי משקלי עבודה חלשים מאוד |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
סמל מין
|
![]() ציטוט:
תנסה לעשות ל8-10 חזרות ותראה איך אתה עולה לפחות ב5 ק"ג אם לא יותר, ככל שתירד במס' חזרות המשקל יעלה לנושא: לחיצת חזה עם משקולות- 27.5x10 לחיצת כתפיים- 18.25 כל יד 8 חזרות כפיפות מרפקים- 17.5 ק"ג כל יד 8 חזרות גיל- 15 משקל- 75 ק"ג אחוז שומן- 11% גובה- 1.82 כרגע בהפסקה כבר שבוע בעזרת ה' נחזור להתאמן עוד כמה ימים והמשקלים יעלו!!
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
כללי:: אלון
חדר כושר: קאנטרי
|
![]() ציטוט:
משקל 59 וחצי מטר 80 ![]() לחיצת חזה מוט - 42 קילו 8 חזרות לחיצת כתפיים משקולות יד - 10 קילו 10 חזרות כפיפת מרפקים - 10 קילו 8 חזרות |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
כללי:: מקס
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
|
![]() |
![]() |
![]() |