|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
ואני נגד צ'יטינג, אם קשה לך עדיף שמישהו יהיה מאחוריך ויעזור לך בחזרות האחרונות מאשר לעשות מה שעשית. ד"א רקובה יש לך נטיה לקחת דברים אישית. אני לא תוקף אותך ואני לא רואה סיבה שתתגונן, אתה רוצה תיקח את הדברים שלי לתשומת לבך, אם לא אז לא ![]() בהצלחה בהמשך. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() ציטוט:
זה שיטת אימונים לגיטימית בידיוק כמו דרופסטים. וחות מזה אתה חלא חייב להוריד את המוט עד לחזה זה בולשיט אחד גדול של יונקי סויה ולא צ'יטינג, כמו שאתה גם לא חייב להוריד את הרגליים מתחת ל 90 מעלות בסקווט ועדיין אתלה יכול לגדל רגליים ענקיות
![]() |
![]() |
#3 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() צ'יטניג צ'יטניג צ'יטניג
![]() שמע רוצה שיפסיקו לבלבל לך את המוח ולהרגע מפציעות וכו' תקרא למאמן או מישהו שיעזור לך ..ב2 חזרות אחרונות זה מה שאני עושה ב-2 חזרות אחרונות אני יורד ממש ממש לאט זה אומר 2 2 וחצי שניות מינימום אבל בעליה אני נקרע אחכשומטרה אבל עוזרים לי ככה אני גם לא ממש פעיל את הגב סה"כ טוב מאוד בהצלחה! ![]() |
![]() |
![]() |