![]() |
לחיצת חזה עליון
|
למה להתבייש??
כי כל הפורום מרים יותר? למי אכפת בכלל(אני גם לוחץ 60 קילו חזה עליו) כל הכבוד! |
כל הכבוד אחי !!
זה לא משנה מה המשקל כל עוד ואתה עובד נכון ;).. אגב : היתי מציע לכך להוסיף עוד 5 קילו בהצלחה בהמשך |
לא מתבייש, מרוצה מהתוצאות שאני מגיע אליהם! אבל תמיד יש כאלו כמו יאיר כהן שיבואו ויזיינו בשכל, אז מראש לא שם עליהם.
מחר אני יעלה סרטון 110 דדליפט על 8 חזרות. |
ציטוט:
|
יפה אחי:)
|
ציטוט:
מפחית לך את משקלי העבודה כמו אני לא יודע מה! תעשה חזה ראשון מה זה השטויות האלה?! |
ציטוט:
אני כרגע נותן דגש לידים, לכן אני עובד עליהם לפני הגב והחזה (ולכן אני לא עובד חזה וגב עם משקלים גבוהים כרגע). למרות שבתחילת השבוע עשיתי אימון רגיל, עם הבנצ' בהתחלה כדי לראות שיפורים, ואכן יש שיפור משמעותי :) |
ציטוט:
לפחות תעשה יד אחורית וגב ויד קידמית וחזה.... אני אישית לא חושב שאני אצליח לעבוד חזה אחרי 8 סטים של יד אחורית. |
עזוב את המשקל...
אתה עושה צ'יט רציני ביותר עם הגב...במיוחד ב-2-3 חזרות האחרונות... |
ציטוט:
gog, ב-2 האחרונות אני עושה צ'יט צודק, אבל רק בגלל שזה בא ממש בסוף האימון ..משתדל לא לעשות צ'יטים. |
ציטוט:
|
סבבה אחי, זאת הייתה ביקורת בונה ולהבין את פשר הצ'יט.
בעקרון אני אפילו זוכר שבמאמרים בישראלבודי ממליצים אם לא מצליחים לסיים סט לעשות צ'יטים לעזרה קצת בסוף. סה"כ עבודה נקייה משקל בסדר, בהצלחה בהמשך. |
ציטוט:
עדיף שמישהו ישמור עליך ויעזור לך לבצע את החזרות האחרונות מאשר לעשות צ'יטים.. |
1. אתה בכיתה י' או יא'? ככה או ככה, המשקל יפה מאוד, לא מטורף ויש חברה בגילך שחזקים ממך, אבל בוא נגיד שאתה פי 4 יותר חזק מיונקי הסויה בכיתה י' שבאים למכון שלי :)
2. תגוון לעבוד רק 8 חזרות זה לא טוב. |
ציטוט:
ברור שיש את הקטע של העייפות, אבל בתרגילי יד אחורית רק היא עובדת והרעיון שאתה חזק תשקיע רק ביד האחורית ורוב הדם והאימון בעצם יתמקד ביד האחורית. |
יפה , יופי של תרגיל ומשקל טוב מאוד אחי 60 זה מכובד
אני עובד 10 קילו כל צד ומספיק לי.. |
משקל נחמד
ממוצע+- |
יפה אחי
יש מצב בפורים אתה בא לצפת נדפוק איזה אימון בלגי אחי? |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 14:04. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ