|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
כללי:: בחור שרוצה לגדול..
עוסק ב:: סטודנט
|
![]() A
גב יד קדמית רגליים גב אני עושה בהתחלה מתח חימום כזה 6 חזרות 3 סטים אחר כך פולי עליון מאחורי הראש 3 סטים של 10 ואחר כך חתירה מלמעלה מוריד קצת מתחת לחזה 3 סטים של 10 חזרות אחר כך בינט אובר 3 סטים של 8 חזרות יד קדמית אני עושה כפיפת מרפקים בישביה 3 סטים של 10 חזרות אחר כך פטישים בעמידה 3 סטים של 10 חזרות רגליים סקוואט 4 סטים של 10 חזרות לג פרס 3 סטים של 8חזרות b חזה כתפיים יד אחורית חזה פינג' פרס 4 סטים של 8 חזרות לחיצת חזה דאמבלים 4 סטים של 8 חזרות כתפיים לחית כתפיים 4 סטים של 10 חזרות הרחקת כתפיים 3 סטים של 10 חזרות יד אחורית לחיצת צרפתית 3 סטים של 10 לחיצת חזה צר 3 סטים של 10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
גב כתפיים יד אחורית תוסיף בטן 2 תרגילים פעמיים בשבוע ועכשיו תתאמן abxab או איך שנוח לך העיקר שתהיה מנוחה ותראה שאתה תצא מרוצה מהאימון נערך לאחרונה על ידי ao-ao, 23-06-09 בשעה 15:44. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
כללי:: בחור שרוצה לגדול..
עוסק ב:: סטודנט
|
![]() תודה אחי אבל 4 ימים בשבוע זה מספיק??? אני כבר 5 חודשים על סדר של 6 ימים בשבוע אני אחשוב שזה קצת כי הגוף שלי התרגל ל6 ימים בשובע של ab
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: אני
חדר כושר: LIFE&FITNESS
|
![]() שריר גדל במנוחה אתה מאמן שריר פעמיים שבשבוע אני מאמן שריר פעם בשבוע וזה לא אומר שאתה גדל יותר
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
4 פעמים בשבוע זה האידיאלי ל ab ועובד הכי טוב רק תשמור תזונה תתאמן נכון ותלך לפי התוכנית הנ"ל ואתה מסודר |
|
![]() |
![]() |