|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() תעבדו יותר כתפיים יעלו לכן המשקלים בחזה עליון בהיקפין (מיליטרי עובד גם על חזה עליון)
![]() |
#22 | |
מושעה
כללי:: אחלה גבר
עוסק ב:: עורך דין
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
חבר פעיל
|
![]() כל הכבוד יואב אמרתי לך ...
היתי היום באימון עפ יואב (רקובה) איזה סוס הוא... כל הכבוד תמשיך כך |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מה לא צריך יותר מזה? מה נהיית לי יונק סויה שמפחד להתנפח חחח
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
פעם לא היתי עובד חזה כי היה לי גינו ולא רציתי לנפח תחזה כי זה היה מבליט את זה יותר.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני מאמין שתוך חודש ככה אתה תתחיל לשים את הפלטות הכבדות על המוט.
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
מושעה
|
![]() לא צריךךךךךךךךך
מספיק 10 קילכל צד.. 12 חזרות איטיות וטובות והשבח לאל.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
חבר פעיל
|
![]() כדאי לך לשמור את הגב צמוד לספה.
![]() ![]() ![]() נתונים התחלתיים: משקל: 76, היקף טבור: 86.5, אחוז שומן: 22% לפני אחרונה אצל גיל (8 ביולי, 2007): משקל: 70, היקף טבור: 79, אחוז שומן: 14% לאחרונה אצל גיל (16 באוגוסט, 2007): משקל: 67.7, היקף טבור: 75, אחוז שומן: 12.5% יאללה עוד קצת כוסעמק. בסוף החיטוב - תמונות, פאטי נחשף. :P סבלנות! |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() וואי וואי וואי בגיל 30 לא תצליח לזוז כבר אתה משתמש בגב תחתון בצורה מטורפת! אין טעם להשתמש במשקל שלא עובדים איתו נכון.. אתה חייב להצמיד את הגב תחתון או שאין טעם לכל התרגיל..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() ציטוט:
שוב, אני יכול לעשות יותר משקל, הסט הזה בא אחרי אימון יד אחורית ובנצ'ים רגילים, ואני מודע לזה שאני לא הבנאדם הכי חזק בגילי.. אני מגוון אל תדאג |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() לא הבנתי, דגש לידיים?
מה ההגיון ? הידיים ככה או ככה יעבדו, החזה לא יעבוד כשתעבוד ידיים אבל הידיים יעבדו כשתעבוד חזה, ולכן אתה צריך קודם לעבוד על החזה ואחרי זה לעבוד על הידיים, ועדיין אני לא מבין.
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Banned
|
![]() טוב מאוד אחי תמשיך לעלות במשקלים קח את הזמן!
ואין לך ממה להתבייש במשקלי העבודה שלך אפשר לחשוב אם מישהו יעיר לך או ילעג לך כי הוא דוחק ב5 קילו כל צד יותר אז אתה צריך לחשבן לו.. בכל אופן יש בפורום אנשים טובים מימך ופחות טובים מימך תודה על הסרטון אחי! |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() סרטון נחמד, יואב.
אני מציע לך לשפר את הטכניקה ולשמור את הגב צמוד לספה, ולהוריד קצת יותר לאט את המוט לחזה.
![]() |
#37 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() מה זה משנה המשקלי עבודה?
רקובה לדעתי עדיף שתעבוד עם 55 אבל תעבוד כמו שצריך מאשר לבצע צ'יטים עם משקל יותר גבוה. אבל בקטנה, בהצלחה בהמשך ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
חבר פעיל
|
![]() תעבוד קודם כל חזה ואז לא תהיה לך בעיה בבנצ'
אבל סה"כ אחלה משקל גם אני דוחק ככה בחזה עליון ![]() אצלי במכון כולם חלשים שלא מבינים כלום מהחיים שלהם אז ככה אצלי במכון אני השג חחח |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
חבר פעיל
|
![]() חחח גם אני לוחץ בלחיצה בשיפוע חיובי ובלחיצת כתפיים עושה ציטינג, הלחצתם אותי חחח ...
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() ציטוט:
ומשנה כשצריך לעלות אותם בשביל לספק גירויים חדשים להיפוטרופיה מי שלוחץ יותר ממנו לוחץ יותר ממנו ואף אחד מאלה לא ירד עליו אבל אם אתה רוצה חזה עליון גדול מהסוג שרואים מעל הגופייה ועושה לך פס באמצע החזה אתה חייב להרים משקלים כבדים למשך הרבה זמן!!
![]() |