|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
מפחית לך את משקלי העבודה כמו אני לא יודע מה! תעשה חזה ראשון מה זה השטויות האלה?!
![]() |
![]() |
#2 | |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() ציטוט:
אני כרגע נותן דגש לידים, לכן אני עובד עליהם לפני הגב והחזה (ולכן אני לא עובד חזה וגב עם משקלים גבוהים כרגע). למרות שבתחילת השבוע עשיתי אימון רגיל, עם הבנצ' בהתחלה כדי לראות שיפורים, ואכן יש שיפור משמעותי ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
לפחות תעשה יד אחורית וגב ויד קידמית וחזה.... אני אישית לא חושב שאני אצליח לעבוד חזה אחרי 8 סטים של יד אחורית.
![]() |
![]() |
#4 | |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() ציטוט:
gog, ב-2 האחרונות אני עושה צ'יט צודק, אבל רק בגלל שזה בא ממש בסוף האימון ..משתדל לא לעשות צ'יטים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ברור שיש את הקטע של העייפות, אבל בתרגילי יד אחורית רק היא עובדת והרעיון שאתה חזק תשקיע רק ביד האחורית ורוב הדם והאימון בעצם יתמקד ביד האחורית.
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
|
![]() |
![]() |