|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() מה הרעיון בלשקול אחרי בישול
כל אחד מכין בצורה אחרת והעוך יכול אבד בין 10 ל 30 % מהמשקל שלו בכל צורת בישול שונה וזה לא יהיה בכלל מדוייק מה הבעיה לשקול לפני ההכנה ולחשב בתור לא מבושל זה הכי מדוייק שיש
__________________
C:\DSC_000087KG |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אין קשר אבל אם אני מחשב בתור "חזה עוף לא מבושל" אבל אוכל חזה עוף מבושל נכון? |
|
![]() |
![]() |