|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
מושעה
כללי:: אחלה גבר
עוסק ב:: עורך דין
|
![]() איכס
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לפותח הפוסט תקשיב לגיל ותתמיד בתפריט שלך ותגיע לגדולות תגובות כמו של הילד הקטן הזה אל בוי (שדרך אגב לא ניראה יותר ממך אולי רק פחות שעיר ) תיקח בתור מוטבציה ותפרסם עוד כמה חודשים 4 5 ואני בטוח שתהיה פי 1000 יותר טוב בעזרת גיל דרך צלחה אחי ואל תיתיחס אל אלבוי הוא סתם תינוק שמרבה לרדת על אחרים בזמן שהוא ניראה מעפן עוד יותר |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
איכס סתכל על המצמךך יקוף יחננה ואלה מה כול יום שאתה קם בבוקר מיסתכל על המראה מה אתה אומר העיקר הבריות יאלה יאלה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#26 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
פחחח שמע טוב יילד מסכן שחושב אותה עברין וואלה חבל שאני לא גר באזור המרכז הייתי מגיע ומפרק לך תעצמות וואנבי ערס שכמוך אני לא רואה אותך בשום פרמטר בגוף יא חתיכת גוש שומן סורי שכמוך כל מה שיש עליך זה שומן מי ששחיף פה זה אתה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() מה נותן לכם לאיים אחד על השני וירטואלית? וואלה אתם מרגישים גברים לקלל אחד את השני דרך המחשב?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
חבר מתחיל
|
![]() ווווו
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אף אחד לא מאיים פשוט מעמדים במקום תאפס הזה שכל מה שהוא עושה זה לנסות להשפיל מישתמשים אחרים וליתפסות תחת כיאלו שהוא איזה רוני קולמן שבתאכלס הוא לא יותר מאלה שהוא יורד עליהם בתמונות |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
חבר פעיל
כללי:: .............
עוסק ב:: ..........
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#32 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
איתי אתה יודע שאני מכבד אותך ואתה מכבד אותי אבל לדעתי ביכלל לא אולי האשליה שיוצר השומן שלו ובמיוחד שהוא אחרי ניתוח ולא היתאמן 3 חודשים אחי ולא שומר על תזונה אז גם בטח ירד ביכלל לא גדול שהוא יוריד את כל השומן הוא יהיה ציפלון ובתאכלס בלי קשר אין לי בעיה אם הקטע הזה ואני בחיים לא יורד על אנשים שמעלים תמונות אבל התגובות שלו פשוט מגעילות ומלא אפשר לחשוב מה הוא שהוא נותן תגובות כאלה וגם אם הוא היה רוני קולמן זה לא נותן לו תזכות לבוא ולרדת ככה על אנשים ולנסות להשפיל אותם |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תבין יא שועל אני בטוח שאף אחד בסופו של יום אף אחד לא לוקח דברים ללב אבל שאתה מיתאמן מתחיל או מיתאמן שהרבה זמן לא היתאמן נכון ואתה בא לפה כדי לישמוע פידבק ואפילו ביקורת שלילית במקרה הצורך כדי שתבין איפה הבעיה ואיך תוכל לתקן אותה ואז פיתאום בא מישהו בלי קשר אםן תגובה שלדעתי מאוד מעליבה אם הייתי הבחור השני אפילו שזה פורום אינטרנת אולי לבנאדם שמאוחרי המחשב יש ערך עצמי נמוך שכל דבר שאומרים לו מוריד מהביטחון שלו לך תידע אחי אז אני לא מדבר רק על עכשיו כימאט כל מי שסם תמונות הלבוי יוריד (אפשר לחשוב מה הוא) ופה זה באמת לא היה במקום אפשר לתת ביקורת שלילית אבל מה שהוא אמר לדעתי לא במקום נב: סליחה על החפירה שועליקו וסליחה על השיגעות כתיב תחשב אני דיסלקט ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
ואתה מתחיל להביא לי עצבים ותפסיק להגיב לתגובות שלי כי מי שמחמם פה את העיניינים זה אתה רק שתבין כבר!! אתה מחמם פה ריבים,. ואפילו שלא התאמנתי סדיר 3חודשים ולא שמרתי על תזונה אני עדיין גדול.. ועדיין יותר גדול ממה שאתה אי פעם תהיה יא שחיף.. יא קיסם שיינים.. יא חוט תפירה... כי אתה יודע למה? גנטיקהההה , אני גדוללל עצוםםםםםםםם כל כך גדוללללללללל!!!!!! חח אחי גגרמת לי לישון טוב הלילה... *כל השטויות נכתבו בהומור* |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תחשוב טוב על התגובות שלך גוש שומן שחיף? זה אולי אתה אחרי חיטוב |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
חבר פעיל
כללי:: .............
עוסק ב:: ..........
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#37 | |
Guest
|
![]() ציטוט:
תגיב בצורה יותר מנומסת יא טמבל |
|
![]() |
![]() |
#38 |
חבר פעיל
עוסק ב:: גויאבות, מישמיש... ירקות, פירות.
|
![]() בונא איך הגעת למסת השיער הזאת ... מדהים.
תתגלח ואז אולי יהיה אפשר לראות משהו
![]() |
#39 |
חבר פעיל
עוסק ב:: לעשות כסף באינטרנט - הכנסה פסיבית
|
![]() לדעתי יש לך אחוזי שומן יחסית גבוהים אם היית מוריד אותם היו רואים יותר טוב את השרירים.. לגבי זה שאתה שעיר אותי באופן אישית זה קצת מגעיל אבל יש בחורות שאוהבות וזה גם בחירה שלך בסופו של דבר אם להוריד או לא. אני מאחל לך בהצלחה בהמשך !
![]() |
#40 |
חבר פעיל
|
![]() אני הייתי מחטב קודם ..
ואז ממשיך נקי .. |
![]() |
![]() |