|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() Ab זה חרא תוכנית
בחיטוב זה לא משנה כי בחיטוב לא גדלים אבל למסה אין כמו Abcd או Abc,שתיהן מעולות פסיכופט חשבתי למדת משהו ממני! |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
![]() עזוב אותך, חבל על המאמץ. שיהנה עם ה-ABCDEFGHIJKL שלו.
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
חבר פעיל
|
![]() כי אין מספיק מנוחה לשרירים!
אי אפשר לתת דגש! |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אם לא מגיעים לכשל בכלל אז למה ש3 ימים לא יספיקו לנוח?
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#29 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אפשר להביא דגש על ידי יותר סטים,ככה למשל אפשר לעשות בקלות בabc ובabcd תנסו לעבוד בכלל בלי כשל נראה איך תגדלו! ולא,יד 37 זה לא נחשב לגדול! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#31 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני גאה בך! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
וכן, אני מתחזק בכל התרגילים (חוץ מבסקוואט, ששם כמובן אני לא עושה שום כשל) אני חושב שזה סתם תעתוע של מערכת העצבים אורי, הרי כשאתה מגיע לכשל העצבים שלך עייפים, וההתקדמות שלך מוסתרת ע"י העייפות שלהם. ואז כשאתה לא עושה כשל מספר אימונים אח"כ זה מסיר את העומס מהם והכוח מתגלה. מודל ה Fitness-Fatigue.
![]() |
![]() |
#34 |
חבר פעיל
|
![]() השאלה הגדולה ביתרון של Abc, היא האם בגלל שאתה נותן יותר סטים, אפילו אם ההיפרטרופיה נמשכת 36-48 שעות, השאלה אם בזמן הזה אחרי שנתת 20 סטים לשריר מסוים הוא יגדל יותר מאשר אם נתת לו 10 סטים.
כאילו Abc ומעלה מגרים את השריר פעם בשבוע נגיד, נכון שהרבה זמן השריר לא בהיפרטרופיה אבל האם בזמן הקצר שהוא כן בהיפרטרופיה הוא גודל יותר בשל כמות הסטים ? ואני עובד לכשל חיובי אני חושב, עד שהחזרה האחרונה שאני מצליח לבצע בשלמות
![]() |
#35 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |