|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() אחד מהשניים לא נכון ...
או שאתה לא אוכל נכון , או שאתה לא מתאמן נכון ... מי שאוכל נכון ומתאמן נכון , עולה במשקל ובמסה, עובדה קיימת אין טעם להתווכח לא משנה כמה אתה חושב שאתה מסכן ... אני הייתי מקלון מגעיל ומכוער... גדלתי יפה לאללה ![]() תאכל כמו ויקינג . ותתאמן נכון אתה תעלה במשקל. אם אין לך זין לעשות את זה אז תשאר שחיף מסריח ובהצלחה
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כמה כבר אפשר להתקדם עם גוף גיטרה (אבל זה ממש כבד אצלי), אני לא שמן, גם לא רזה. בנוסף לאיך שהעצמות יוצאות ברגלים באלכסון, רוב השומן מתרכז אצלי בישבן ובמותניים (אין לי הרבה שומן, אבל בכללי הכל הולך לשם) במקום לחלק העליון של הגוף. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
למה לא אמרת?... טוב פרוש אתה אבוד חלאס לחפש תירוצים, אם אתה אוכל נכון ומתאמן נכון אתה צריך להגיע לתוצאות, אל תאשים את הגנטיקה. את הגנטיקה שלך אתה יכול להאשים עד מחר זה לא יקדם אותך, תאשים את עצמך, תסיק מסקנות ותיישם, זה יקדם אותך
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
וסתם שתדע שבעולם העתיק, ובימי הבניים, מותניים רחבות היו סממן של כח כמו שהיום זרועות גדולות הם סממן של כח, תיתנחם בזה..
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
זה גם חלק גנטי חשוב |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
כללי:: אלון
חדר כושר: קאנטרי
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() גוף גיטרה זה שעצמות המותניים רחבים מעצמות הכתפיים .. תגדל.. תעבוד חזק על גב,כתפיים,אלכסונים וזה יהיה כמעט בלתי ניתן לזיהוי.. בכל מקרה זה הגוף שלך לשאר החיים תשלים איתו ותנסה ליפות אותו, מלבכות לא יצא לך כלום.. אתה לא יכול ללכת לחנות ולבקש חדש
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
מר ישראל עד 90 ק"ג ואלוף האלופים של איגוד IFBB לשנת 2014 מר מרכז ומר דרום מקום 1 לשנת 2014
כללי:: סהר לא שחר קיבינימאט!
עוסק ב:: Israelbody+
חדר כושר: Factory אזור
|
![]() ציטוט:
אתה מוריד לעצמך תמוטיבציה.. תתאמן נכון תאכל טוב ונכון.. ואל תתעסק בדכאונות.. אפילו הכינוי שלך הוא מתוך ייאוש.. "מה יהיה איתי" אל תכניס לעצמך את זה לראש..
![]() |
![]() |
#9 | |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() ציטוט:
ותפסיק להתבכיין
"Yes, if you squat wrong it fucks things up. If you squat correctly, those same fucked-up things will unfuck themselves." - Mark Rippetoe - נערך לאחרונה על ידי Holy_Templar, 11-05-09 בשעה 14:45. |
|
![]() |
![]() |