|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
תאריך הצטרפות: Aug 2007
הודעות: 4,563
כללי:: 179\95
גיל:: 21
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() בואו נעשה טיפה סדר בבלגן..
פחמימה מורכבת-מורכבת מכמה סוכרים פשוטים , לדוגמא סוכרוז-הסוכר שאתם שמים בתה.מורכב מ- 50% גלוקוז 50% פרוקטוז פחמימה פשוטה:פרוכטוז(סוכר פירות) , גלוקוז , לקטוז(סוכר חלב). לגבי הפרוקטוז , נספג איטי יותר מהגלוקוז ונטיב הספיגה שלא שונה.כמעט ולא מערב אינסולין .תעשו חיפוש באתר יש הרבה דיונים על זה |
![]() |
![]() |