|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() אתה קצת נסחף לדעתי אף אחד לא הטיף לחצאי חזרות,פשוט שאין צורך ממשי לגעת עם המוט בחזה.
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]() נקודה טובה ,אבל במידה והתרגיל מרגיש"מוזר" בטווח תנועה מלא ויש מתיחה שהיא כבר כואבת ,שם זה המקום לצמצם במקצת את טווח התנועה.
![]() |
#8 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
זה נכון מאוד, ומשום מה קשה מאוד קשה לשכנע אנשים שזה ככה. וזה רק מחזק את מה שבכל מקרה רציתי להגיד באדיבילדרים הם אנשים שנותנים את התחת ומשקיעים לא פחות ואולי יותר מכל ספורטאי, אני בטוח שהם מבינים טוב מאוד בתזונה ובסייקלים, אבל עם כל הכבוד, אין להם מושג באימונים. הביצועים שלהם כושלים (ואני לא מדבר על צ'יטים שנעשים בכוונה), טווחי התנועה מאוד מצומצמים, האימונים עמוסים יתר על המידה והתכנון לקוי. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
|
![]() ציטוט:
אתה רואה אותי איפשהו מטיף לנפח אימונים מאוד גבוהה ?אני אומנם תומך בעצימות אימונים גבוהה ,אבל מן הסתם זה גם בא על חשבון נפח האימון.
![]() |
![]() |
#11 |
חבר מתחיל
|
![]() ארבל, כמו תמיד, כתבה מעולה, מפורטת והכי חשוב: נכונה ואמיתית.
תמיד נהנית לקרוא את הכתבות שלך, אתה אדם אינטליגנט ואינטלקט, יש לך ראש אדיר על כתפיים אדירות עוד יותר. תודה!!!! |
![]() |
![]() |