|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() תקשיבו אם אני שוקל 60 על מטר 65 ואני אתאמן משקולות מסה וכאלה זה יכביד עליי במהירות ובזריזות ? כי אני מתאגרף .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
סמל מין
|
![]() אני לא יודע בקשר לאיגרוף אבל אני יכול להגיד לך שעליי באופן אישי זה הכביד אני לא יודע עם זאת המילה המתאימה אבל עם אתה לא עושה אירובי במסה בכלל אז מן הסתם יהיה לך יותר קשה כשתעשה אירובי אבל מה שכייף זה שאתה מרגיש גדול וחזק יותר שזאת הרגשה טובה בפני עצמה.
אני חושב שלא תהיה לך בעיה כזאת עם תמשיך באיגרוף ותאכל בהתאם לכמות הקלוריות שתשרוף!
![]() |
#3 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() כל עוד תמשיך במקביל את הספורט שתעסוק בו הגוף שלך יתאים את עצמו והיכולות שלך לא יפגעו
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() ויש מצב שאוכל להפוך למהיר יותר ? משהייתי בהתחלה למרות המסה שנוספה .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]() תלוי בכמה תעבוד על הזריזות שלך....
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() וואלה אחי יש מצב תביא לי את האייסיקיו שלך אתה מאוד עוזר לי או מסנג'ר אפילו עכשיו לדבר איתך
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
עוסק ב:: אאני עוסק בעיקר בסמים.
חדר כושר: ספורטוב
|
![]() יש פה כאלה חושבים שאם הם עלו 5-10 קילו הם בודיבילדרים,
אתה תתחיל להרגיש כבדות כשתעלה במשקל בהתחלה לא אבל בהמשך כן ,כשהמשקל יעלה אתה תרגיש את זה אבל הכל תלוי בעליה . אבל אני לא מאמין שאתה תגיע למצב שזה יפריע לך |
![]() |
![]() |