|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#101 |
חבר מתחיל
|
![]() אני חושב שאני יכול למצוא עוד כמה ...
אני אישית מתעב חדרי כושר ומעדיף לעבוד בבית על פרי ווייטס ( יש לי ספסל היסטוריה שמלווה אותי כבר די הרבה זמן ועכשיו התווסף לו גם יורק מגה מקס 3001 על כל המשקולות שלו) התאמנתי תקופה די ארוכה בטופ ג'ים בחיפה אנשים חביבים מלבד העובדה שבעל המכון תמיד היה אוכל לנו מול הפנים ג'אנק פוד ובזמן אימון לראות פיצה גורם לשני דברים מנוגדים או תחושת בחילה עד הקאה או רעב בלתי נשלט (לפעמים זה בא ביחד ) אז ככה היה שם אחד בן 60+ שכל פעם כשהוא ראה אותי הוא היה שואל אותי לגבי החזה שלי וכמה אני מסוגל לדחוק ... כשהייתי עונה לו "בערך 110 כמו שצריך" הוא היה רוצה להתחרות בי אדם נוסף שהיה שם ... אחד שכל הזמן דיבר על כמה הוא מסוגל להרים, אני לא חושב שראיתי אותו מתאמן שם על מכשיר כלשהו הפסיכו התורן היה אחד ששקל בערך 70 קילו והיה תמיד רודף אחרי המכשירים שהייתי מסיים איתם בפעמים הראשונות הייתי בהלם שהוא מנסה באמת להתאמן עם אותם משקלים עד שפעם אחת ראיתי מה קורה כששרירי החזה לא מסוגלים באמת לדחוק ואיך אפשר להחנק ע"י מוט ופעם נוספת הוא שבר מראה ענקית אחרי שאחד הקרוסים העיף אותו |
![]() |
![]() |
![]() |
#102 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#103 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
|
![]() |
![]() |
![]() |
#104 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
כללי:: עד מתי?
עוסק ב:: טכנאי תקשורת
חדר כושר: קאנטרי באר שבע
|
![]() בולט , תעלה את הסרטון עם השניים בסמית'
|
![]() |
![]() |
![]() |
#106 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() http://www.youtube.com/watch?v=VV2Opjh3aiM
![]() |
![]() |
#107 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
|
![]() חחח כן הוא , אתמול היה מין אימון של צילומים :d
סתם שני ערסונים מנסים להתאמן |
![]() |
![]() |
![]() |
#109 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#110 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
סתם אבל איזה נוובים הם ![]()
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() צריך לעבור ליד ילדים כאלה ולעשות איזה שכיבת שמיכה כנגד הסמיט בזמן שהם עושים את זה
זה או הדרך היותר בטוחה : "תגידו אם זה 70 אז כמה יוצא שכל אחד מרים 35??" פעם הבאה תצלמו זוג דדליפט-בנץ' יותר מעניין
![]() |
#112 |
|
![]() יש לי בתכנונים לצלם איך המגודלים אצלנו עובדים תאומים
סצנה הזויה : אחד יומד על קצה של דרגש נמוך כזה עם קצות האצבעות ומתכופף , השני מתיישב לו על הגב התחתון (והוא לא קטן , הייתי מהמר על 110-120 ק"ג) , והבחור מלמטה מתחיל להעלות את עצמו ולהוריד......קיצר קשה להסביר,מקווה לתפוס אותם בשעת מעשה |
![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
חבר פעיל
|
![]() חחח אצלנו יש מלא אנשים עם פוזהה איזה אחד מסיים סט הולך עם הידיים ככה פתוחות כמו מאפיונר חושב הוא אלוהיםם בא שם בלחיצת חזה 30 כל צד אפילו אחד הואלא מצליח וצועק שיבואו לשמור עליו
או שיש ת'אלו ששמים לך 10 כל צד בלחיצת חזה וצועקיםם כאילו 100 כל צדד יש גם ת'מדריך הטמבל הזה שקורא לאיזה 20 אנשים עושה להם בטן כמו חיילים אחת שתיים אחת שתיים סתם מסתלבט עליהם והם נקרעים כמו טמבלים |
![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
חבר פעיל
|
![]() תמיד שכמישהו שומר על מישהו אחר בבנץ פרס בשיפוע שלילי אז אני צוחק עליהם שההוא של הבנץ פרס שומר על השני בדדליפט
![]() חשבתי על זה לבד ומאז אימצו את זה פול.. תסתכלו זה מצחיק...
![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
חבר מתחיל
|
![]() ,תעזבו את זה ... מילא שני ערסים שעושים הכל ביחד אבל עזרה בסמית משין ?!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
חבר פעיל
|
![]() למה בכלל עושים בנץ' פרס בסמית' ? לא ראיתי את זה בחיים.. אצלנו כולם עושים חופשי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Banned
|
![]() תאמת אני אחד המוזרים במכון :|
במיוחד באימוני כתפיים כשאני עושה 4 דרופסטים רצופים בסוף אני מגיע עם 2 קילו צורח כמו זונה אנשים חושבים שאני מסכן שאני בוכה על 2 קילו כל יד תנסו פעם אתם תבכו אבל זה פאמפ מטורף מה שכן יש דבילים לא מייחס להם חשיבות רבה אני לא מסתכל לצדדים הרבה באימונים אני בא לעשות את שלי והולך |
![]() |
![]() |
![]() |
#118 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
באמת 2 קילו?זה עלוב אפילו בשביל 4 דרופסטים |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() גם אני עושה דרופסט של 5-10 קילו בכתפיים בהרמות לצדדים אחרי לחיצה וזה מ-ע-ו-ל-ה
זה שווה את הפוזה המעפנה במיוחד הכי טוב פשוט להחזיק את זה בחלק העליון 10 שניות והלוריד ממש לאט
![]() |
#120 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
גם אתה מתאמן בקאנטרי ? צריך להיפגש פעם, לעשות איזה אימון נחמד... |
|
![]() |
![]() |