ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   כל המוזרים למיניהם בחדר הכושר שלנו... (https://israelbody.com/showthread.php?t=4727)

SiX PACK 21-01-07 10:01

כל המוזרים למיניהם בחדר הכושר שלנו...

אם יצא לכם פעם להתבונן על כל מי שנמצא בחדר כושר שלכם, זה ניראה כאילו אספו את כל היצורים ושמו אותם בחדר כושר אחד... ספרו על כל המוזרים המסתובבים אצלכם במכון....

יש אצלנו איזה בחורה שלוקחת דמבלים של קילו וחצי ועושה יד אחורית, זה הדבר הכי מצחיק שראיתי בחיים שלי......... ויש לנו איזה מישהו בן 30 רץ על ההליכון עם דמבלים ומניף אותם לצדדים כמו משוגע!! ויש את הערסים שנמצאים בכל מכון, הם בדרך כלל בני 14- 15 לא משקיעים בשיט, הם עושים איזה 200 חזרות של פלייס לחזה עם דמבלים של 7.5 קילו חחחחחחח...

SaBaTuHa 21-01-07 10:30

איזה בן אדם אצלנו (במכון כושר שייפ ) מת מהתקף לב:x

משה.ל 21-01-07 10:39

כמה פוסטים נפתחו על הנושא הזה כבר..

בכל מקרה, אצלנו יש מישהו שכל הזמן הוא צוחק והוא נירא דפוק כזה אז אני קורא לו כת השטן חח.

ויש עוד מישהו מפגר שהוא בה מתאמן משעה 9 עד שניהיה לו כאב ראש והוא לא יכול להיתאמן ואז הולך לבית. כול יום הוא עובד על כול השרירים בגוף . ניסתי להסביר לו כמה פעמים שאסור להיתאמן ככה אבל לא עזר

SiX PACK 21-01-07 10:40

ציטוט:

פורסם במקור על ידי SaBaTuHa
איזה בן אדם אצלנו (במכון כושר שייפ ) מת מהתקף לב:x

כן, דיברו על זה לא מזמן בפורום אם אני לא טועה...

Nadav19 21-01-07 10:52

ואה ואה אם אני רק יתחיל....

יש אצלנו כ"כ הרבה יצורים.. אבל הם יותר מעצבניםפ מאשר טיפשים.

למשל אני בא לעשות פלייס על ספה, פתאום ההוא מהמיטת חזה צועק לי "אני אני מסיים כאן עוד סט ואז אני משתמש בה.. אל תיגע בה"

חחחחחחחחחחחח אני עושה לו "תגיד מה נראה לך שאני יחכה שתסיים סט ורק אז אני אחכה לתורי במיטה?"
אז הוא סיבב ת'ראש .. באמת איש מפגר.

Ori-Silver 21-01-07 10:57

1)כמה ילדים קטנים שכבר שנה במכון וכל אימון שלהם נמשך לפחות 3 שעות בעבודה ראנדומלית על כל השרירים
2)איש זקן אם אמ פי 3 שתמיד שקט ופתאום לפעמים ללא שום קשר מתחיל לשיר ולרקוד ולעשות תנועות עם הידיים כמו בסרט ספרות זולה שאומה טורמן עושה עם שתי האצבעות על העיניים

Shauder 21-01-07 11:50

חחחחחחחח.... אצלנו יש כאלה שסמים 60 קילו בחמשיות ובשתים וחצי וזה ניראה +100

d-undertaker 21-01-07 12:26

יש אצלנו כמה זקנים שמרימים תמכנסיים עד הלב והולכים לעבוד אלכסונים

ויש כאלה שמחפשים להרויח שם רק כסף מהתערבויות על בנצ',הורדות ושאר חרטא

Daniel-Barak 21-01-07 12:50

Ori D פתח פעם אשכול על כל המוזרים שיש במכון כושר, ושכל אחד יספר על שלו... אני זוכר ת'אשכול הזה :)))

יש 1000 סיפורים על כל המוזרים שיש בכל מכון כושר, אפשר לעשות על זה תוכנית ריאליטי!

אצלי, למשל, במכון בקאנטרי, תופעת הזקנים חוגגת. הם מציפים את ההליכונים, את המכשירים הקבועים, והכי מצחיק - כל אחד מהם עושה סט שנמשך שעות על גבי שעות, במשקל נוצה... הם מוציאים ת'חשק!!!

סיפורים אחרים בהמשך...

דניס 21-01-07 12:52

שמעו זה לא רק מפגרים הם ממש ממש ממש ממש ממש מעצבנים זה ילדים בני 14-15-16 ככה משו נדיר מעפנים ברמות איזה חבורה שלהם ככה 8-10 ילד כל הזמן באים צוחקים מדברים על Wwe ועל מחשבים ומטמטיקה וצועקים את זה על כל המכון ואז מנסים להסביר אחד לשני על תוספי מזון ואימונים משו מעצבן ברמות וממש לא מצחיק,מה גם יש ילדים בני 13-12 באים להתאמן עם קובעי קרוקר מרימים מוט דחיקה ריק ואז עושים התערביות מי עושה יותר חזרות וכו' וגם זה בא עם צעקות וצחוק מעצבן ברמות,גם תמיד יש מישהו בן 30 ככה שהוא עצמו עושה כל האימון רק דחיקה עם 40 קילו מאוד מעפן מחינת תוצאות אבל הוא יבוא ויתחיל לייעץ לך מה לאכול וכמובן כל מה שהוא מייעץ שווה לתחת,גם יש איזה 2-3 ככה נערים בני 17-18 שמנים ברמות שחושבים שיש עליהם מאסת שריר ואז עושים פוזות של קשוחים מול המראה אבל בעצם הם שמנים משו נדיר עם תחת בגודל הקלוב של הסקוואט ומשקל עבודה עלוב אבל איך לא עדיין הם מדגמנים מול המראה רוב האימון,יש עוד כל כך הרבה מבחנת אנשים מכון מאוד מאוד מעפן שאני נמצא בו , כמובן לא הכללתי ערסונים מטומטים בני 16-17 גם דחלילים שבאים ושואלים עם קריאטין זה סטרואדים ועוד כל מיני שאלות מפגרות ויש עוד המון המון דברים מעצבנים אין לי כח כבר לפרט כאן :(

_אופק_ 21-01-07 12:57

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Shauder-2-big
חחחחחחחח.... אצלנו יש כאלה שסמים 60 קילו בחמשיות ובשתים וחצי וזה ניראה +100

מעניין מאוד מי אלה באמת יורי....
אבל הכי מעצבנים הילדים כיתה ז' האלה כל היום חופרים לך לא עוזבים שנייה כל שנייה תראה איך עושים את זה או שעומדים לך על הראש כמו רן הנאחס הזה

Kachok 21-01-07 12:57

נתחיל :

1)נתחיל באחד המדריכים , בא באלגנט לעבודה.
2)ילדים ערסים קטנים שבאים להתאמן עם כובעים של קרוקר וגורמטים , נראים בדיוק כמו לפני חצי שנה,הדבר היחיד שהשתנה זה הגופיות.
3).זקנים שתופסים לך מכשירים לשעה , וקוראים עיתון או ספר בהפסקות בין סטים.
4)איזה אחד כזה מבוגר,נראה לי תימני או משהו כזה רזה , שכנראה מאמן אישי , לא מתחיל את האימון שלו בלי ללחוץ יד ולהגיד שלום לכל אחד מהמתאמנים במכון , תוך כדי צעקות של "מה קורה"? "עשר , עשר!!".
5)סבתות לוחשות אחת לשניה "שוב אלה עם הסמים שלהם" כשאתה בא למלות מים לשייקר.

נחשוב על עוד

Krazy-Hawk 21-01-07 13:27

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Kachok
נתחיל :

5)סבתות לוחשות אחת לשניה "שוב אלה עם הסמים שלהם" כשאתה בא למלות מים לשייקר.

נחשוב על עוד

:):):):) יו הרגת אותי אחי
אני שומע דבר כזה אני מעיף משהו עליהם:basketball:

Kachok 21-01-07 13:49

סיפור אמיתי וזה לא מצחיק , כי זה קורה כל הזמן
גם קרה לי שמיליתי מיים לשייקר , ושתי נשים מבוגרות ישבו על הספסל ודיברו , פתאום הן משנות את נושא השיחה שלהן מבגדים לסטרואידים , כאילו הן מבינות משו , ומצפות שאני לא אשים לב?!

Bullet 21-01-07 13:53

אנשים שחופרים לך שאתה צריך לעשות 15 חזרות ולא 5 אם אתה בחיטוב :cry_1:
וכל מה שkachok אמר פלוס:
-אנשים שעושים רק חזה ויד קדמית...
-יש איזה זקן אחד ממש מטורף, עושה רק מכשיר עם צ'יטינג ענקי, בכפיפות מרפקים למשל הוא עובד גם עם הגב, ומקפץ ממכשיר למכשיר כאילו הוא במירוץ נגד הזמן.
עבדתי איתו פעם בלג פרס, הוא עשה טווח תנועה אולי 20% ועשה איזה 20 חזרות ב15 שניות!!!
-מאמן (הזה שבא באלגנט) שתמיד תמיד מנסה לגרום לך להיות בכשל שלילי כשהוא שומר עליך, וצועק תמיד "תן! תן! תן!"

הייתי אומר שאני סוג של מוזר, כי בקאנטרי נדיר לראות מישהו שעושה דדליפט או סקוואט עם טווח תנועה גדול מ30% (כן דני, הכוונה גם אליך)

Krazy-Hawk 21-01-07 13:58

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Bullet
אנשים שחופרים לך שאתה צריך לעשות 15 חזרות ולא 5 אם אתה בחיטוב :cry_1:
וכל מה שkachok אמר פלוס:
-אנשים שעושים רק חזה ויד קדמית...
-יש איזה זקן אחד ממש מטורף, עושה רק מכשיר עם צ'יטינג ענקי, בכפיפות מרפקים למשל הוא עובד גם עם הגב, ומקפץ ממכשיר למכשיר כאילו הוא במירוץ נגד הזמן.
עבדתי איתו פעם בלג פרס, הוא עשה טווח תנועה אולי 20% ועשה איזה 20 חזרות ב15 שניות!!!
-מאמן (הזה שבא באלגנט) שתמיד תמיד מנסה לגרום לך להיות בכשל שלילי כשהוא שומר עליך, וצועק תמיד "תן! תן! תן!"

:):):):) אני "אוהב" את אלה שעושים רבע תנועה פשוט מת עליהם חחחחח

Kachok 21-01-07 14:05

בולט אתה עושה לי עוול , זה לא היה 20% :p
חוצמזה המצב ממש השתפר

Shauder 21-01-07 14:06

וגם יש את הילדים המוזרים האלו שכל יום מבקשים שאני יבנה להם תוכנית\תפריט

כמו ילד קטן בשם אופק (שגימרר נתן לו את הרעיון הזה) והוא לא יורד ממני

Gangsta 21-01-07 14:18

אלה שעובדים הכי לא נכון בעולםםםםםםםםםם
ולא משנה כמה אתה מעיר להם הם ממשיכים
יש לי אחד כזה שזה ממש מצחיק אני רואה אותו אני נראה הוא מעמיס פול משקל שהוא בקושי מצליח להוזיז ואז עושה חצי תנועה(למשל בלחיצת חזה עם משקולות) או רבע תנועה אפילו

ויש אצלי איזה אחד שעושה את התרגילים הכי מוזרים בעולם והוא כולו שחיף מת כזה אבל חטוב רצח וצובע את עצמו בחום כהה כל הזמן
הוא עושה תרגילים כאלה מוזרים למשל פולי עליון עם הרגליים למעלה שהוא יושב על הריצפה משו מוזר רצח..
כן גם אצלי יש את המדריך שגורם לך להגיע לכשל שלילי(או חיובי אבל זה לא קורה הרבה)
רק שהוא לא בא אלגנט חח ובגלל זה אף חד לא רוצה שישמור עליו
ויש עוד מלא סבתות מצחיקות
ואת העברינונים הקטנים שבאים בחבורות(או יותר נכון חבורות של רוסים)

ועוד מלאאא כמו בכל מכון..

_אופק_ 21-01-07 14:46

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Shauder-2-big
וגם יש את הילדים המוזרים האלו שכל יום מבקשים שאני יבנה להם תוכנית\תפריט

כמו ילד קטן בשם אופק (שגימרר נתן לו את הרעיון הזה) והוא לא יורד ממני

אתה הצעתה לי ראשון :P אשמתך עכשיו אתה חייב

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 16:23.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ