|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
תאריך הצטרפות: Oct 2008
הודעות: 562
כללי:: איגור
גיל:: 19
עוסק ב:: עובד
|
![]() ממש סליחה שאני מקפיץ-
באילו מוצרי מזון יש הרבה סידן? מוצרי חלב ומה עוד?
__________________
102 קילו 14%~ 45 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
תאריך הצטרפות: Sep 2008
הודעות: 3,236
כללי:: מקס
גיל:: 17
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
|
![]() ציטוט:
טופו ירקות מסוימים, כגון ברוקולי, במיה. סויה אצות ים שונות אגוזים וגרעינים, למשל שקדים, סומסום. קטניות, חומוס וכו'. מאכלי ים כגון צדפות וחסילונים. דגים בעלי עצמות רכות, סרדינים וכו'. חיטה מלאה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
תאריך הצטרפות: Oct 2008
הודעות: 562
כללי:: איגור
גיל:: 19
עוסק ב:: עובד
|
![]() ציטוט:
![]()
__________________
102 קילו 14%~ 45 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אני שמעתי שהלו קיקים גורים לעצם להיות דלילה איך אפשר לשמור על הצפיפות שלה בכל זאת ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
תאריך הצטרפות: Sep 2008
הודעות: 3,236
כללי:: מקס
גיל:: 17
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |