|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אחי אין שום הבדל , זה בדיוק כמו שתגיד שעצם זה שאתה עושה אותו בתנור אז הוא מאבד ערכים
קח תאכל אותו לא מבושל וזהו .. (ואל תקלף כדי לא לאבד ערכים )
__________________
בלה בלה בלה אוכל בלה בלה בלה אימונים |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() שמע, אני יודע בודאות שיש ירקות שמאבדים ערכים כשמבשלים אותם במים, פשוט כי הם פולטים נוזלים\מוצקים מתוכם למים בבישול, אני מאמין שזה קשור לכמות הנוזלים, למרקם, לטמפרטורה, ולעוד כל מני פרמטרים.
|
![]() |
![]() |