|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() לא לקחתי אישי.. חחחחחח
פשוט מי שבא להגיד עלי משהו לא בסדר אני תמיד יגיע למצב שהוא יצא לא בסדר.. דוגרי.. זה שהוא מנהל אז מותר לו לדבר איך שבא לו ?! אז מה... טעיתי... אפ'חד לא מת בסך הכל שאלתי שאלה והוא לקח את זה למקום אחר... ואני אף פעם לא לוקח ללב דברים (חוץ מבנות) ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() ציטוט:
![]() אל תקח את זה קשה... לא הייתה לי כוונה להעליב ...
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר מתחיל
|
![]() לא לקחתי אישי.. חחחחחח
פשוט מי שבא להגיד עלי משהו לא בסדר אני תמיד יגיע למצב שהוא יצא לא בסדר.. דוגרי.. זה שהוא מנהל אז מותר לו לדבר איך שבא לו ?! אז מה... טעיתי... אפ'חד לא מת בסך הכל שאלתי שאלה והוא לקח את זה למקום אחר... ואני אף פעם לא לוקח ללב דברים (חוץ מבנות) ציטוט:
אתם אתר כל כך פצצתי.. יעני אני שואל ובתוך חצי שעה אני חוזר לפה עם תושבה... אבל לא התושבה שאני רציתי.. חחחחחח אם מישהו יוכל לעזור לי אני ישמח ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() ציטוט:
![]() מצד שני ... אני מתנצל אם נפגעת ... ![]() ופחות מחצי שעה האמת ... תשאר באוןליין ותרפרש...
![]() |