![]() |
שאלה בקשר לאתר כלשהוא
שלום.
אני לא יודע אם זה קשור לפורום הזה אבל פעם אני זוכר שהיה לי אתר אינטרנט של 2 תמונות של ארנולד שוורצינגר ושאתה לוחץ על איזור בגוף של התמונה זה שולח לך קישור לאתר ששם אתה רואה איך לאמן את החלק הספציפי הזה בגוף (האתר נמחק לי בגלל שהייתי צריך לפרמט את המחשב) למישהו יש אותו |
יש אתר מעולה www.exrx.net
אתה יכול לראות פה איזה שרירים עובדים בכל תרגיל ובאיזה תפקיד. אולי יש שם גם את האופציה שאתה מדבר עליה לא התעמקתי בו כ"כ. |
איך אני נכנס דרך זה למצב שאני יראה תמונה שאני לוחץ על השריר ואז זה מביא לי איך לאמן אותו ?
אני רוצה לאמן את שרירי הבטן (אני יודע איך אבל אני לא מצליח... אני עושה כל בוקר 120 שכיבות סמיכה ב-3 פעמים של כל אחד 40 פעמים ) ואני כבר עובד על זה כמה שבועיים ואני לא רואה תוצאה קטנה... חוץ מיזה שאני יושב אז אני מרגיש את השרירים ממש חזק... יש לי ריבועים אבל הבעיה שהשומן מכסה את אותם או המסה.. כי אמרו לי שאני צריך להתחיל לחטב כי מסה כבר יש לי אבל אולי ממש טיפה לעלות במסה... ואני רוצה לחזק כתפיים,בטן,יד אחורית,גב.. תודה רבה בכל אופן |
http://www.exrx.net/Lists/Directory.html
יש לך בצד שמאל שרירים ובצד ימין תרגילים |
ציטוט:
http://media.ebaumsworld.com/picture...Roundup001.jpg |
ציטוט:
ונראה לי שהוא התכוון לכפיפות בטן. בכל מיני מקומות קוראים לכפיפות בטן "שכיבות בטן" ולשכיבות סמיכה "מרפקים" אז אנשים מתבלבלים |
ציטוט:
ומאז שאני בן 6 בערך אני יודע את ההבדל בין כפיפות בטן לשכיבות שמיכה |
טעות טעות חחחחחח טעיתי בקטנה אז מה ?! כל אחד יכול לטעות !!
בישביל זה אנחנו בני אדם... התכוונתי לכפיפות בטן.. |
תאמין לי שאתה טעיתה הרבה יותר בחיים ממה שאני טעיתי.. והסיבה זה שאתה הרבה יותר גדול וכל אחד טועה בחיים.. אז זה אומר אם אני לא טועה שאתה טעיתה הרבה יותר בחיים ממני... אז אם אתה טועה כל כך הרבה אין לך הזכות להגיד לבן אדם אחר שהוא טועה... שיהיה לכולם יום נעים... וחוץ מיזה.. ביקשתי בסך הכל אתר אינטרנט שאני יכול להתאמון דרכו.. לא אחד שיבוא ויעיר סתם הערות.. אז טעיתי.. שוב : כל בן אדם טועה.. אנחנו לא מלאכים ובטח שלא ה' כי יש רק 1 אז כל אחד טועה... ובקשר לאתר.. אם מישהו עדיין יוכל למצוא לי אותו..תודה רבה לכולם
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
לא לקחתי אישי.. חחחחחח
פשוט מי שבא להגיד עלי משהו לא בסדר אני תמיד יגיע למצב שהוא יצא לא בסדר.. דוגרי.. זה שהוא מנהל אז מותר לו לדבר איך שבא לו ?! אז מה... טעיתי... אפ'חד לא מת בסך הכל שאלתי שאלה והוא לקח את זה למקום אחר... ואני אף פעם לא לוקח ללב דברים (חוץ מבנות) :):):):) |
ציטוט:
:) אל תקח את זה קשה... לא הייתה לי כוונה להעליב ... |
לא לקחתי אישי.. חחחחחח
פשוט מי שבא להגיד עלי משהו לא בסדר אני תמיד יגיע למצב שהוא יצא לא בסדר.. דוגרי.. זה שהוא מנהל אז מותר לו לדבר איך שבא לו ?! אז מה... טעיתי... אפ'חד לא מת בסך הכל שאלתי שאלה והוא לקח את זה למקום אחר... ואני אף פעם לא לוקח ללב דברים (חוץ מבנות) ציטוט:
אתם אתר כל כך פצצתי.. יעני אני שואל ובתוך חצי שעה אני חוזר לפה עם תושבה... אבל לא התושבה שאני רציתי.. חחחחחח אם מישהו יוכל לעזור לי אני ישמח :clap::clap: |
ציטוט:
מצד שני ... אני מתנצל אם נפגעת ...:) ופחות מחצי שעה האמת ... תשאר באוןליין ותרפרש... |
חחחחחחחחחחחחחחח שמע..
א. לא נפגעתי ב. עלקקק און ליין קרעתההה אותייייייייייי חחחחחחחחחחחחחחחח ג. אני טיפה עסוק בישביל און ליין... יש דברים שאני צריך לעשות בלי שום קשר לאימונים.. ד. אין לך מה להתנצל.. לא קרה שום דבר ולא נפגעתי.. ושיהיה לך ולכל המשתמשים פה ערב מקסים...ושוב.. (נראלי רק אתה פה אז אולי אתה תעזור לי) אני צריך את האתר הזה... זה חשוב לי מאד.. חיפשתי אותו הרבה מאד.. כן, זה מגיע לאתר של ההוא(מצטער לא יודע שמות שלכם פה) שהוא שלח לי.. רק שזה באנגלית שם ואני לא כזה מתמצא באנגלית.. זאת הסיבה שאני צריך את האתר עם התמונות... כי ככה אני יודע לאן אני רוצה לכוון בדיוק את המטרה אז אולי אתה תוכל להביא לי את זה.. ושוב, אין לך מה להתנצל, לא פגעתה ושיהיה ערב מקסים לכולם |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:18. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ