|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
תאריך הצטרפות: Sep 2008
הודעות: 3,236
כללי:: מקס
גיל:: 17
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
מפקח ראשי
|
![]() ציטוט:
יש יחסים נפוצים כמו 40:40:20 / 50:30:20 ועוד... ההמלצה היא 2 ג' חלבון פר ק"ג. 25% מהתפריט יבוא משומן וכל השאר מפחמימות. אם התפריט הוא 2000 קלוריות לבנאדם ששוקל 65 אז הוא יאכל: 246 ג' פחמימה 130 ג' חלבון 55 ג' שומן |
|
![]() |
![]() |