|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() יש לך גוף מוזר כמו של ילד שלא התבגר מינית..גוף כמו של ילד בן 8..
בן כמה אתה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
משקל - 75 גיל - 15 כדאי להתחיל חיטוב?" וזה פשוט גנטיקה, למה אנשים חושבים שאם הוא רזה והוא אחרי מסה זה אומר שהוא עדיין צריך להמשיך עם המסה, כולם רוצים להראות חטובים בקיץ. אתם לא יודעים מאיזה מצב הוא התחיל ככה שאם הוא עשה עליה יפה ועכשיו רוצה לחטב לקיץ זה בסדר גמור, לא רק מי שהוא 1.70 85 קילו צריך לעשות חיטוב לקיץ.
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כי יש לא עוד הרבה מישקל שהוא צריך לעלות,מה אתה רוצה שהוא יהיה ניצול שועה?אין לו ביכלל מסת שריר כימעט,חיטוב?הייתי קורא לזה יותר תיאטה נכונה בישביל המראה החתיך והיפה,כי בישביל חיטוב אמיתי לשרירים להביא מראה יותר טוב לשרירים הוא לא צריך. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
וד"א ככה התחלתי: http://img219.imageshack.us/my.php?image=img1069ab0.jpg לא יודע מה איתכם, לדעתי יש עלייה.. ושובב הבטן שלי נפוחה כי הצטלמתי אחרי ארוחה, אני לא על אחוז שומן נמוך אבל אני בטוח שבזה גורם לי להראות בתמונה שמן |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() ציטוט:
![]() http://img527.imageshack.us/my.php?i...5.jpg&a=j&rt=1
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]()
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לדעתי יש לו גוף יפה,הוא פשוט צריך לעלות במישקל זה לא משו רע,אני לא מבין איך אומרים לו חיטוב מזה משנה ביכלל כמה הוא עלה שומן או שריר,אתם רואים שהוא צריך ויכול והאחוז שומן שלו ביכלל לא גבוה ניראה.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ראיתי בני 16 ואפילו 18 שנראים כמו ילדים בני 8... משהו מחריד. הם גם חלשים כמוהם. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
כללי:: עילי צרור
חדר כושר: פיטנס בתים
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() לא...
אם כבר ילד בן 16 שאני מעריך, זה אותך עילי. למרות שהעודף מוטיבציה שלך משחקת לרעתך. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אין לי שום בעיה עם המאסה שלו..פשוט נתקלתי במיעוט כזה שעדיין סובלים מהבעיה..לא נקרא לזה סבל אבל זה לא הכי מחמיא לפעמים.. בכל מקרה יש לך אחלה התקדמות לילד בן 15..תן במאסה עזוב תקיץ.. |
|
![]() |
![]() |