|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() בפיצה אין גבינה צהובה בדרך כלל, זה מוצרלה (מלאכותית כזאת.. לא 100% גבינה), גם מפזרים עליה הרבה שמן בעיקרון אם זה מהאט למשל. בריא או לא בריא זה כבר שיקול שלך, מה שכן אם אתה עושה את זה בבית זה יוצא יותר נורמלי, אם אתה ממש מקפיד יכולה לצאת לך פיצה ביתית עם אחלה ערכים אם אתה לוקח
לחמניה מחיטה מלאה עגולה חותך אותה לשנים (יש לי בבית מן בסיס לפיצה כזאת עם שיפון מלא, זה יוצא מצויין עם זה אבל אין לי מושג איפה למצוא את זה) גבינה צהובה (5% או 9%) רסק תבלינים ולתנור וואלה לא יצא לי לשמוע על פיצה עם טונה.. אבל אם בא לך וזה טעים לך תוסיף |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אם אתה במאסה, אני לא רואה בעיה לשלב מדי פעם. אם אתה בחיטוב זה המון קלוריות בנפח קטן יחסית.
__________________
גלעד שליט בשבי האוייב כבר מעל ל 900 ימים. [u]החזירו אותו בכל מחיר מסכימים איתי? הוסיפו גם אתם תזכורת בחתימה שלכם |
![]() |
![]() |