|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שומן רווי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() שומן רע, זה שמעלה את הכולסטרול וסותם את העורקים ומעלה את אחוזי השומן שלך בגוף .. כזה שומן ![]()
![]() |
#4 |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() בפיצה אין גבינה צהובה בדרך כלל, זה מוצרלה (מלאכותית כזאת.. לא 100% גבינה), גם מפזרים עליה הרבה שמן בעיקרון אם זה מהאט למשל. בריא או לא בריא זה כבר שיקול שלך, מה שכן אם אתה עושה את זה בבית זה יוצא יותר נורמלי, אם אתה ממש מקפיד יכולה לצאת לך פיצה ביתית עם אחלה ערכים אם אתה לוקח
לחמניה מחיטה מלאה עגולה חותך אותה לשנים (יש לי בבית מן בסיס לפיצה כזאת עם שיפון מלא, זה יוצא מצויין עם זה אבל אין לי מושג איפה למצוא את זה) גבינה צהובה (5% או 9%) רסק תבלינים ולתנור וואלה לא יצא לי לשמוע על פיצה עם טונה.. אבל אם בא לך וזה טעים לך תוסיף |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אם אתה במאסה, אני לא רואה בעיה לשלב מדי פעם. אם אתה בחיטוב זה המון קלוריות בנפח קטן יחסית.
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תמשיך לרכוש ידע אחי אתה היחידי שנותן תשובות עינייניות ורציניות עם ידע בפורום (ויש עוד כמה שכבר בקושי מגיבים) כל הכבוד ^^
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
עוסק ב:: אאני עוסק בעיקר בסמים.
חדר כושר: ספורטוב
|
![]() |
![]() |
![]() |