|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() איך זה שאני לא מרגיש אחרי 3 סטים לחיצת כתפיים בדאמבלים את הכתפיים?? גם לכם זה קורה?
אני עושה הכל נכון מתחיל מקו האוזן על הדאמבל ומעלה מעל לנגיעה למרות כיפוך אחורית מעט של הגב איך זה שאני לא מרגיש כלום אבל מתעייף בחזרה ה8-9? רק לי זה קורה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לפי דעתי כנראה אתה לא עובד נכון וגם כנראה אתה עובד מהר מדי כי אתה שם משקל יותר מדי כבד בשבילך.. הייתי ממליץ להוריד טיפה משקל ולעבוד יותר באיטיות ואתה תראה שתרגיש את העבודה... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ההרגשה לא משנה כלום... גם אני לא מרגיש את הגב בתרגילי גב, אבל זה לא אומר שהוא לא עובד...
![]() |
#4 |
גולש עם אזהרה
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
עוסק ב:: אאני עוסק בעיקר בסמים.
חדר כושר: ספורטוב
|
![]() מה זה תנועה לא טובה אפשר לחשוב איזה תנועה מורכבת זאתי, וואו כמה אפשר לטעות בה,
ומה זה יותר מידי מהר אין כזה דבר, או שזה קל וזה מהיר או שזה כבד וזה איטי(בגדל הנורמל) אם אתה לא מרגיש תכתפיים אל תרגיש מי אמר שצריך |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
כללי:: מקס
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
|
![]() אני לא יודע אני אישית כן מרגיש את הכתפיים בתרגיל. תבדוק אם משקל העבודה טוב בשבילך. תעלה משקל אם אתה מרגיש שאתה יכול
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() תעלה אותו כאילו אתה מעלה מוט, ז"א על תדפוק תדמבלים אחד בשני.
עבד עלי מצוין, הייתה לי בידיוק אותו בעיה כמו שלך. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() תודה רבה חברים
אני ינסה פעם הבאה לעלות את הדאמבלים ללא התנגשות בנהם יכל להיות אני עקום בתנועה שאני מעלה למעלה וזה ממש מבאס לא להרגיש את השריר שאתה מתאמץ עליו זה מוריד חשק אחו****** |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
עוסק ב:: אאני עוסק בעיקר בסמים.
חדר כושר: ספורטוב
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() מילטרי?
אין מי שילמד אותי שאלתי את המדריך והוא לא הבין על מה אני מדבר בכלל המדריכים אצלנו לא שווים שקל |
![]() |
![]() |