|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
תאריך הצטרפות: Aug 2007
הודעות: 4,563
כללי:: 179\95
גיל:: 21
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() סוכרוז-מורכב משני סוכרים פשוטים :גלוקוז ופרוכטוז(סוכר פירות)
לעומת סוכר ענבים כמעת כולו גלוקוז שימוש מופרז בפרוכטוז יכול לגרום למחלות אבל זה בכמויות גדולות שלרוב לא מגיעים אליהם , כמו כן לפרוכטוז תכונות שונות מגלוקוז ויש לו נטיה גדולה יותר להפוך לשומן |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מז"א להפוך לשומן? כל עוד אני במאזן נייטראלי איך הוא הופך לשומן? לא הבנתי את מה שכתבת אם תוכל להסביר אשמח ![]() |
|
![]() |
![]() |