|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
|
![]() הלו אתה למעלה...סליחה בטעות עשיתי ציטוט..סליחה נשמה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
חבר פעיל
כללי:: מקס
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
|
![]() ציטוט:
ואין בעיה גבר |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: אני
חדר כושר: LIFE&FITNESS
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#25 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כן זה לא פסול ..זה די נכון..לפעמים עדיף לגבן ולעבוד בחופשי אבל יעני אני מדבר על פולי עליון פולי תחתון אחיזה צרה..כאלה תרגילים שמאוד טוב ונחמד להישתמש במכישר...לפעמים שעובדים במכשיר יש לך למשל רגל אחת חלשה?אז יענו הרגל השנייה בלי שתסים לב די עוזרת בעלייה להיתגבר על הכוח ועל ההיתנגדות שיש. אתה מבין אז כן רצוי לשנות ולהחיף לפעמים ולעשות גיבונים שונים .. ולפעמים זה יכול ליקרות גם בעבודה חופשית..יעני שחלק בגוף מיתקדם יותר מהחלק השני.. .. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
חבר פעיל
|
![]() [quote=the animal;772950]למה פולי עליון עדיף על מתח?[/QUOTז
נשמה ,תנועה שיש במתח..יש אותה תנועה בפולי עליון,למשל הפולי עליון זה נחמד למשל אתה שוקל הרבה ואתה לא מצליח לעשות מתח..אתה הולך פולי עליון..ועובד שם ...אותו שרירים עובדים שם ...ושם אתה גם יכול לשחק אם המישקל זה גם תלוי בך,יש אנשים ששוקלים למשל הרבה לא בריא להם לעשות מתח ולא מצליחים ביכלל ,פולי עליון זה מכשיר שהוא מאוד דומה בעבודה במתח.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
חבר פעיל
|
![]() [quote=OrGadol;772976]
ציטוט:
בפולי עובד הרחב גבי כמעט ללא עזרה של מייצבים ובמתח כל הפלג העליון של הגוף עובד |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
|
![]() [quote=OrGadol;772976]
ציטוט:
![]() |
![]() |
#29 | |
חבר פעיל
|
![]() [quote=the animal;773030]
ציטוט:
איזה טון?זה לא עדיף זה אותו הדבר קיצר לא היה טון לא יודע מה אתה רוצה ממני..כול דבר שמישו מסביר בפורום פה נהפך למריבה נהפך לעוד מקום שאפשר ליזרוק לשם שטטייות..זה די אותו תרגיל אותו תנועעות פשוט אתה מושך מוט לחזה או לעורף..ובמתח אתה מושך את עצמך ביגלל זה גם יש לך אפשרות להרים יותר מישקל בפולי ולהצליח להגיע לכשל למשל מבין?עוד פעם זה לא רע לגבן . |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
חבר פעיל
|
![]() הא ואני לא ראיתי איפה אמרתי שפולי עדיף ממתח ?!?!?!?!אחי אני לא אמרתי את זה...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
חבר פעיל
|
![]() משלבים , באימון רגליים כמובן תרגלים כמו כפיפה ופשטיה שאלו מכונות , פולי , לחיצת חזה בישיבה במכונה , עיקרון חוץ מזה לא נגעתי במכונות אחרות.
![]() |
#32 |
חבר פעיל
|
![]() הרוב חופשי.. מעדיף את זה.
כבל נחשב חופשי או לא?
![]() |
#33 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
חבר פעיל
|
![]() [quote=Max70kg;772990]
ציטוט:
ההבדל היחיד הוא שבפולי יש לך את האפשרות להרים משקל שנמוך ממשקל הגוף שלך כשבמתח לא (בעצם כן, לשים רגליים על כיסא או משהו כזה, אבל זה לא הכי טוב). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
חבר פעיל
|
![]() [quote=mmaorc;773145]
ציטוט:
התנועה במתח ובפולי דומה אך לא זהה. בפולי אתה מושך את המוט למאטה ובמתח אתה מרים את עצמך למעלה, כשאתה מרים את עצמך למעלה אתה מפעיל את כל השרירים של פלג הגוף העליון, ובפולי רק את השריר שאתה מתמקד בו שהוא הרחב גבי כי אתה בעצם משתמש רק בשרירי הגב במשיכה. שים לב שרוב האנשים שעובדים בפולי עובדים עם משקל יותר נמוך ממשקל הגוף שלהם גם אם הם עצמם מסוגלים לעשות 10~15 מתח. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
מר ישראל עד 90 ק"ג ואלוף האלופים של איגוד IFBB לשנת 2014 מר מרכז ומר דרום מקום 1 לשנת 2014
כללי:: סהר לא שחר קיבינימאט!
עוסק ב:: Israelbody+
חדר כושר: Factory אזור
|
![]() אפשר להגיד ש-90%- חופשי ו-10%+ מכונות
![]() |
#37 | |
|
![]() [quote=OrGadol;773034]
ציטוט:
לקחתי את הנשמה הזה כטון מזלזל, כנראה שפירשתי לא נכון, סליחה.
![]() |
![]() |
#38 | |
חבר פעיל
|
![]() [quote=mmaorc;773145]
ציטוט:
נו?ומה לא אמרתי את זה בצורה טובה?אתה פשוט מסדר את התשובות שלי לפי הרראש שלך וזה בבסדר..איפשר לירשום את זה במלא צורות.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
חבר פעיל
|
![]() [quote=the animal;773192]
ציטוט:
שאמרתי שעדיף לעשות פולי עליון ופולי לעורף לא אמרתי שזזהו להוריד תמתח ..זה כמו שפשיטת ברכיים אפשר לעשות רק במכונה לפחות את התנועה הזאת כן..אז פולי עליון ולעורף אפשר לעשות במכונה או מתח שזה די אותו הדבר..אתה פשוט הופף את מה שאני רושם. וחוץ מזה אחי..אתה רשמתה שאמרתי שאני הורדתי יעני אמרתי שזה עדיף על המתח אני רק רשמתי את זה כמכונה שאין לה המון תחליפים כמו כפיפת רגליים במכונה ופשיטת רגליים ...איך אתה תתחיל לעשות את זה בלי מכונה?אותו הדבר פולי עליון\עורף..לא רשמתי מילה אחת על הורדת המתח או על חסרונו(לפחות לא כרגע אולי רשמתי למישו אחר על המישקל ואל אפשרות להרים יותר פחות)ססבבה אחי? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
|
![]() [quote=Max70kg;773155]
ציטוט:
כתבת שבפולי ועבד רק הרחב גבי וזה לא נכון אתה טועה ומטעה. עובדים בידיוק אותם שרירים כמו במתח: אמות, יד קדמית,טרפזים וגם נראה לי דלתא אחורית. קיצר כמו במתח |
|
![]() |
![]() |