|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני עושה abc 4 פעמים בשבוע ואני ממש מרוצה...כבר חודשיים וחצי בערך
ראשון - a שני - b רביעי - c חמישי - a |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
נגיד אתה מסיים את השבוע אימונים עם a תחילת שבוע הבא את מתחיל מ b? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() שמישהו ייתן לי סיבה הגיונית למה להעדיף במצב שאתה מתאמן מתחיל, תוכנית abcd על תוכנית ab
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
![]() |
#6 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אני עושה ABC כך
A-B-C-A-B-X-X C-A-B-C-A-X-X B-C-A-B-C-X-X וחוזר חליליה, שלוש שבועות סה"כ, יוצא שכל שריר עובד פעם אחת, נח 72 שעות, עובד, נח120 שעות [5ימים],עובד,נח 72 שעות, עובד, נח 120 שעות, עובד , נח 120 שעות. [פעם ב3 שבועות ייצא לך אימון אחד על השריר שאחריו מנוחה חמישה ימים, אימון ומנוחה שוב של חמישה ימים שמאפשר התאוששות קלה, (חמישי חזה, שלישי חזה, ראשון חזה) אך יחד אם זאת לא מספיק מנוחה לרדת ברמה, אפשר לעשות ABC על אותו עיקרון גם 4 פעמים בשבוע. בעיקרון יהיה לך אימון חזק יותר ואימון חלש יותר, האימון הראשון בשבוע בד"כ קל יותר כי אתה אחרי יומיים מנוחה והאחרון קשה מאוד אבל שאתה תסיים תשבוע אתה תודה לאל שיש לך תיומיים מנוחה כי אתה תהיה על סף מוות במידה ואתה עושה את זה נכון. ההתקדמות במידה ואוכלים נכון ומתאמנים נכון תיהיה עצומה. בעיקרון הכי טוב 3 ימי אימון ויום מנוחה ABC-X-Abc-X-ABC-X אבל ככה יוצא כל פעם יום אחר ולא סדר של 3 שבועות, ומי רוצה להתאמן בשבת באמת?. ובנוגע ל6 ימי אימון, אפילו אם שריר מקבל 72 שעות מנוחה, אתה תעבוד על חזה נגיד, בדרכים אחרות, כתפיים, יד אחורית. מה גם שהגוף צריך מנוחה מוחלטת לפחות פעמיים בשבוע, אחרת אתה יכול להגיע לאימון יתר ולהיפצע. סליחה על החפירה מקווה שעזרתי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]() אתה יודע מה ההגדרה של מתחיל?
זאת הגדרה ש90% מהפורום עונה עליה
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|