|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() יהודי, כשתצטרך עזרה בלטווח בפלשתינאים הכלבים האלה, תקרא לי.. אשמח לעזור
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
אבל הבעיה היא יותר הערבים הישראלים(הסרטן של המדינה) ואחרי זה הפלשתינאים |
|
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
אתה מעדיף להיות כמו כהנא שהוא בעצם לא רצה לא את הערבים ולא בדוים ולא דרוזים זאת אומרת שאתה לא רוצה גם את כולם נכון ? ואתם חושבים שיש הרבה כאלה במדינה שחושבים כך ? |
|
![]() |
![]() |
#4 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
ב כל כהנא לא מעניין אותי משום שהוא לא בחיים לי יש את הדעות שלי. ג כל כן אני חושב שיש המוןןןן אנשים במדינה שחושבים כמוני. ד כל גם אתה חושב כמוני!!!! |
|
![]() |
![]() |
#5 |
מושעה
|
![]() יהודי... הבנתי שאתה נאצי אז אני לא אתוכח איתך ורק אומר כמה מילים
אם אתה לא יכול לחיות איתי ועם עמי, אתה יכול לקחת את עצמך ולעוף ישר לאירופה, או מאיפה שלא באת... אין לי בעיה עם שום עם מבחינה אישית , כי להיות גזען זה הדבר הכי גרוע שאפשר להיות. עצם זה שאתה גזען זה רק שם בפני שאתה טיפש, תראה אותי אני מדבר בשפה שלך, חי במדינה "שלך" ולומד באחד ממוסדות החינוך הטובים באיזור שלי שהוא גם מוסד חינוך יהודי, אני משתלב..ונהנה מדברים שאני בטוח שאתה בכלל לא חולם עליהם ![]() כמוך יש, וישאר ואני לא אנסה לשנות את דעתך, אבל גם לא אכבדה... אבל בפשטות מה עושה אותך יותר טוב מהנאצים בגרמניה? אגב אתה לא מעצבן אותי, אתה גורם לי אושר, ברגע שאני מבין שאני נטל על אנשים כמוך אני נהיה מאושר |
![]() |
![]() |
#6 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
נאצים בגרמניה....חחחח... הצחקת אותי...עוד לא פגשת שטן כמוני כהייתי במג"ב ערבים מעפנים ואפסים כמוך היו מורידים את הראש כשהיו רואים אותי היינו נותנים להם כאלה מכות רצח שהם היו מתחננים שנהרוג אותם בשביל לא לסבול את הכאב. ההיינו חותכים לבני זונות כמוך את הזין כדי שלא יוכלו להיתרבות. |
|
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בקיצור,רק רציתי להגיד לך כל הכבוד על עבודת הקודש שעשית במג"ב,כן ירבו כמוך. |
|
![]() |