|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() איך היהודים בשואה הסתדרו עם 150 קלוריות ביום? 3 ארוחות ביום ובן דוד שלי בגולני אמר שיש להם אחלה אוכל ושאמרו להם לאכול הרבה כי במהלך היום הם שורפים כ4000 קלוריות.
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אולי זאת באמת דוגמא לא לעניין,אבל בסה"כ רציתי לומר שלא יגזים ויאמר איך הגוף שורד.
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
להזכירך אנשים מתו מרעב אז אני מניח שהם הצליחו לחיות כמה ימים עוד כמה שבועות בלי אוכל אבל הם היו חלשים מאוד ואז מתו אז מזה הדומה האינפנטלית הזאת |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אתה צודק, אנשים מתו מרעב אבל שרדו יחסית הרבה זמן,בגלל זה הבאתי דוגמא קיצונית..בכללי אני חושב שהשאלה שהוא שאל קצת מפגרת..
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל עדיין לא עניתם לי על השאלה, זה שאתם אומרים לי שהגוף מתמדד עם זה, זה טוב אבל אני כידוע לי ללא אוכל מספק ושעות שינה מספקות שיכסו את המכסה הקלורית שהוצאנו במהלך היום אנחנו נהיה בגרעון שלילי כמובן, מה שואמר - הגוף לא מתקדם אלא מתחיל לדעוך, איך יוצאים חזקים מכל הסיפור?
![]() |