|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() היי, בסוף החלטתי למרות אימוני ה-MMA לעשות תכנית אימונים ביתית.
אני בן 15 גובה 174 שוקל 56 הינה : יש לי פעמיים בשבוע אימוני mma. M = mma a = אימון a b = אימון b x = מנוחה mabmaxb A - חזה, יד אחורית, כתפיים, בטן. B - רגליים, גב, יד קידמית, תאומים. A - חזה : לחיצת חזה - 3 סטים שכיבות שמיכה - 3 סטים שכיבות שמיכה רחב עם רגליים על מיטה או כסא - 3 סטים יד אחורית : לחיצה צרפתית - 3 סטים קיקבאק - 3 סטים כתפיים : לחיצת כתפיים בישיבה - 3 סטים הרחקת ידיים לצדדים בעמידה - 3 סטים בטן : הרמת רגליים בתלייה - 5 סטים כיפוף הצידה עם משקולות - 3 סטים b - רגליים : מכרעיים - 3 סטים סקוואטים - 3 סטים גב : מתח רחב - 3 סטים מתח עם ידיים הפוחות - 3 סטים חתירה עם משקולות - 3 סטים יד קידמית : כפיפות מרפקים בעמידה - 3 סטים ברכיאליס - 3 סטים תאומים : לחיצת תאומים על רגל אחת - 3 סטים מה אתה חושב עליה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
על הנייר הכל נראה בסדר ,אבל אני לא רואה איך אתה מתאושש כמו שצריך מאימונים כאלו ,בהנחה שהעדיפות הראשונה שלך היא הmma ,אני הייתי מציע לך אימון fbw שלוש פעמים בשבוע עם דגש על טווחי סיבולת ועבודה פונקציונלית ,אני מציע שתקרא קצת על ross training שם יש לו תוכנית מיוחדת לאומני לחימה ,אם אני לא טועה יש גם לא מעט סרטונים ביו טיוב שמדגימים תוכניות אימונים של מקצועני mma ,אני משוכנע שאתה תפיק משם הרבה יותר ממה שאני יכול לתת לך ,ה"התמחות" שלי זה פיתוח גוף ,אני לא חושב שאני הבחור לפנות אליו עם תוכנית שמתאימה לאומנויות לחימה ,למרות שיש לי רקע בתחום ,בזמנו עשיתי את זה בניתוק מוחלט מעולם חדרי הכושר ,אז אני לא התנסתי בעצמי בשילוב של השניים. מצטער שלא יכולתי לעזור יותר.
![]() |