|
|||||||
| אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
|
|
|
#1 |
|
Banned
|
ארבל רציתי לשאול ושכחתי
אני עובד בתוכנית ab שמחולקת כך: A:חזה כתפיים יד אחורית b:רגלים גב יד קידמית עכשיו התחלתי לעשות תתרגיל דד לפיט לא מזמן עכשיו אני מבצע תתרגיל באימון רגלים מה שאומר שאני עושה סקוואט וישר לאחרכך עושה דד ליפט.. לדעתך זה נכון לעשות את זה ככה? לעשות דד לפיט וסקוואט באותו אימון ובמקרה שלי ישר אחרי סקוואט דד לפיט.. מה לדעתך אני אמור לעשות? לעביר את הדדלפיט לתרגיל גב? לשנות תחלוקה אולי של התוכנית? תודה עם תעזור. |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
ציטוט:
|
|
|
|
#3 |
|
Banned
|
אתה בעצמך אמרת לי עם אני לא טועה שלא לעשות את זה ביחד ממזמן אמרת לעשות אימו ןאחד סקווא טודד לפיט אימון אחר הקיצר אחי מה אתה סוטר את עצמך עכשיו.
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
|
ציטוט:
אתה יכול לעשות נגיד לרגליים 3 סטים סקוואט ו3 סטים דדליפט, ולגב לתת עוד 3 סטים מתח ו3 סטים מסור.
|
|
|
|
#5 | |
|
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
ציטוט:
או שלחלופין ,תעשה אחד בצורה פחות עצימה מהשני לאימון אחד ובאימון שאחריו תחליף בתרגיל שנותנים לו עדיפות....הניגודים האלו והמשחקים המעצבנים האלו בתוך התוכנית זה אחת הסיבות שאני מתעב תוכנית ab
|
|