ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף תחרותי

פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם.

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 28-01-09, 15:04   #41
Pro_XXL_Universe
Banned

עוסק ב:: אימונים אישיים,תוספי תזונה,שמירה,ג'יגולו(בנות בלבד).
חדר כושר: Go Active בת ים

[quote=האדמור;754790]
ציטוט:
פורסם במקור על ידי pro_xxl_universe צפה בהודעה
תאמת אחי אני לא חושב שהניגרי בא בקטע שמי שמתחרה הוא ספורטאי יותר טוב אחרי הכל...לא חסרים ליצנים למשל כמו היורי הזה מעפולה (שטוען שאין לי שרירים ואין כלום חחח חבל שאני פי 4 גדול ממנו וגם הגעתי יותר חטוב ממנו לתחרותוכמה שאני מעריך את שי המתחרה שלו אותו אני לא סובל) שאחרי שהתחרה כלכך הרבה זמן בנאבא וכל פעם קיבל מקומות נמוכים והמקום הכי גבוה שהוא קיבל זה שלישי ברח לifbb לאדון סאדאם חוסיין והתחרה שם ואלי האנה נתן לי בעיטה בטוחאס והעיף אותו מיאגוד נאבא
אבל הניגרי מנסה להגיד שלפני שאנשים שמתעסקים בפיתוח גוף מבלי להתחרות וחושבים שהם מקצוענים באים ופותחים את הפה על מישהו שכן משקיע וכן קרע את התחת וכן הרג את עצמו בדיאטה ועלה לבמה כנגד כל הסיכויים שינסו לעשות מה שהוא עשה ולהראות טוב לפני שהם שופטים אותו בזילזול.
או בקיצור כל אחד יכול לעשות חיטוב או עליה במסה..לא כל אחד יכול להתכונן לתחרות

לא מסכים איתך! מי שלא מתחרה לא משקיע?! לא מתאמן חזק?! לא אוכל כמו שצריך?! לא ישן כמו שצריך?! לא קורע את עצמו?! אולי הוא לא עושה את הדיאטה לתחרות כי אין לו צורך לרדת ל-4% אז מה הוא לא מוערך כי הוא לא מתחרה?!
לא הבנתה את מה שרשמתי אחי,לא הבנתה את הכוונה של ההודעה שלי בקטנה אני עצבני אין לי כוח להתווכח דבר אם הניגרי בטלפון הוא יסביר לך.
Pro_XXL_Universe מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 28-01-09, 15:48   #42
Glycolysis
Banned

עוסק ב:: סטונדט לחרטא כולשהו

[quote=האדמור;754790]
ציטוט:
תאמת אחי אני לא חושב שהניגרי בא בקטע שמי שמתחרה הוא ספורטאי יותר טוב אחרי הכל...לא חסרים ליצנים למשל כמו היורי הזה מעפולה (שטוען שאין לי שרירים ואין כלום חחח חבל שאני פי 4 גדול ממנו וגם הגעתי יותר חטוב ממנו לתחרותוכמה שאני מעריך את שי המתחרה שלו אותו אני לא סובל) שאחרי שהתחרה כלכך הרבה זמן בנאבא וכל פעם קיבל מקומות נמוכים והמקום הכי גבוה שהוא קיבל זה שלישי ברח לifbb לאדון סאדאם חוסיין והתחרה שם ואלי האנה נתן לי בעיטה בטוחאס והעיף אותו מיאגוד נאבא
אבל הניגרי מנסה להגיד שלפני שאנשים שמתעסקים בפיתוח גוף מבלי להתחרות וחושבים שהם מקצוענים באים ופותחים את הפה על מישהו שכן משקיע וכן קרע את התחת וכן הרג את עצמו בדיאטה ועלה לבמה כנגד כל הסיכויים שינסו לעשות מה שהוא עשה ולהראות טוב לפני שהם שופטים אותו בזילזול.
או בקיצור כל אחד יכול לעשות חיטוב או עליה במסה..לא כל אחד יכול להתכונן לתחרות

לא מסכים איתך! מי שלא מתחרה לא משקיע?! לא מתאמן חזק?! לא אוכל כמו שצריך?! לא ישן כמו שצריך?! לא קורע את עצמו?! אולי הוא לא עושה את הדיאטה לתחרות כי אין לו צורך לרדת ל-4% אז מה הוא לא מוערך כי הוא לא מתחרה?!
מי מגיע כבר ל4% בתחרות? אני יכול לספור אותם על יד אחת בשני האיגודים
Glycolysis מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 28-01-09, 16:42   #43
Pro_XXL_Universe
Banned

[quote=Glycolysis;754888]
ציטוט:
פורסם במקור על ידי האדמור צפה בהודעה
מי מגיע כבר ל4% בתחרות? אני יכול לספור אותם על יד אחת בשני האיגודים
זה לא משנה אני אסביר אחי מה הייתה הכוונה שלי
מה שמעצבן את הניגרי זה שמלא אנשים מתעסקים היום בבודיבילדינג נכון,אבל מה שמעצבן את הניגרי זה שבאים אנשים לתחרויות ופותחים את הפה ומתחילים להשמיץ אנשים אחרים שכן "העיזו" ועלו להתחרות ומתחילים להעביר ביקורת כאילו הם התחרו מינימום איזה 10 פעמים. והוא טוען שהוא מעריך תאנשים האלו אבל היה מעריך אותם יותר אם הם היו מנסים לעבור את הסבל של ההכנה לתחרות ומתחרים ורק אז היו צריכים להתיחס למילה שלו ברצינות יותר.
הוא לא אומר מי שלא מתחרה לא שווה הוא אומר מי שלא מתחרה ומדבר הרבה שיסתום ת'פה ויתחרה.
ישן 28-01-09, 20:34   #44
האדמור
מר ישראל עד 75 קילו לשנת 2006

הסמל האישי שלהאדמור

כללי:: אופיר בכר
עוסק ב:: מדריך כושר ראשי בכיר

[quote=Pro_XXL_Universe;754958]
ציטוט:
פורסם במקור על ידי Glycolysis צפה בהודעה

מה שמעצבן את הניגרי זה שמלא אנשים מתעסקים היום בבודיבילדינג נכון,אבל מה שמעצבן את הניגרי זה שבאים אנשים לתחרויות ופותחים את הפה ומתחילים להשמיץ אנשים אחרים שכן "העיזו" ועלו להתחרות ומתחילים להעביר ביקורת כאילו הם התחרו מינימום איזה 10 פעמים. והוא טוען שהוא מעריך תאנשים האלו אבל היה מעריך אותם יותר אם הם היו מנסים לעבור את הסבל של ההכנה לתחרות ומתחרים ורק אז היו צריכים להתיחס למילה שלו ברצינות יותר.
הוא לא אומר מי שלא מתחרה לא שווה הוא אומר מי שלא מתחרה ומדבר הרבה שיסתום ת'פה ויתחרה.
קרא את המשפטים של הניגרי עוד פעם:
"ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות"

"כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה"

זה בסדר מבחינתך? כמה מתחרים אתה מכיר שעלו לבמה ומה שהייתי נותן להם זה לנקות את השמן שמטפטף על הבמה, המון נכון?! ולעומת זאת יש טובים וטובים מאוד שלא בראש שלהם להתחרות וזה לא באופי שלהם אז מה הם דפוקים?!ציטוט "הם לא עשו דבר וחצי דבר בספורט הזה"???
האדמור מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 28-01-09, 20:57   #45
Pro_XXL_Universe
Banned

[quote=האדמור;755150]
ציטוט:

"ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות"

זה בסדר מבחינתך? כמה מתחרים אתה מכיר שעלו לבמה ומה שהייתי נותן להם זה לנקות את השמן שמטפטף על הבמה, המון נכון?! ולעומת זאת יש טובים וטובים מאוד שלא בראש שלהם להתחרות וזה לא באופי שלהם אז מה הם דפוקים?!ציטוט "הם לא עשו דבר וחצי דבר בספורט הזה"???
אני חושב שהוא דיבר יותר על עצמו מאשר על המתחרים האחרים אחי.
ישן 28-01-09, 21:21   #46
האדמור
מר ישראל עד 75 קילו לשנת 2006

הסמל האישי שלהאדמור

כללי:: אופיר בכר
עוסק ב:: מדריך כושר ראשי בכיר

[quote=Pro_XXL_Universe;755161]
ציטוט:

אני חושב שהוא דיבר יותר על עצמו מאשר על המתחרים האחרים אחי.
עלית עליו גבר! יש הרבה בדבריך, זה לא אומר שזה בסדר לכתוב כאלה דברים גם אם הוא מדבר על עצמו כי אף אחד לא יכול לדעת את זה ובסופו של דבר זה פוגע באחרים וגם בו כי זה ממש לא נכון!
מעניין אם הוא היה רושם כזה דבר אם הוא לא היה מתחרה?!

אני עובד על זה שישנה את הכיתוב למשהו הרבה יותר רך והגיוני.
האדמור מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 28-01-09, 21:32   #47
Glycolysis
Banned

עוסק ב:: סטונדט לחרטא כולשהו

[quote=האדמור;755150]
ציטוט:

אז אין לך מושג כמה אנשים עובדים שעות נוספות בעיקר לספורט הזה מאחורי הבמה, מאחורי הכותרות ולא מדברים הרבה כמו שאוהבים לעשות כאן (ובמיוחד בארץ ישראל).
Glycolysis מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 28-01-09, 22:49   #48
Pro_XXL_Universe
Banned

[quote=Glycolysis;755189]
ציטוט:

אז אין לך מושג כמה אנשים עובדים שעות נוספות בעיקר לספורט הזה מאחורי הבמה, מאחורי הכותרות ולא מדברים הרבה כמו שאוהבים לעשות כאן (ובמיוחד בארץ ישראל).
תגיד את זה לניגרי נשמה זה לא הציטוט שלי.
ישן 28-01-09, 23:10   #49
ניגרי ענק
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי

הסמל האישי שלניגרי ענק

כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן

אני עומד מאחורי כל מילה שכתבתי.
אמרתי שאני מעריך כל ספורטאי, אבל ההבדל בין מי שמכין עצמו לתחרות לבין מי שמכין את עצמו לים, זה תהום של ממש.
מי שלא התחרה לא עשה שום כלום בספורט הזה: הכוונה היא שאולי הוא התקדם והשתפר לעומת המצב שלו לפני האימונים ועל זה כל הכבוד לו, אבל לעשות משהו בספורט זה להתחרות באחרים וגם לנצח.
לגבי כל הרציניים והמשקיעים שלא מתחרים, שוב כל הכבוד ולא אזלזל בהשקעתם, אבל אני מעריך הרבה יותר את מי שהלך עד הסוף, הצליח לעבור את הסיוט של החיטוב, להתגבר על הפחד, ולעמוד על במה.
לא התכוונתי להרגיז או להשמיץ אף אחד, זו דעתי ואני זכאי לה.
לילה טוב לכולם.

ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות

כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה

אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה

סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010
ניגרי ענק מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 28-01-09, 23:20   #50
ניגרי ענק

הסמל האישי שלניגרי ענק

גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb

[
הוא לא אומר מי שלא מתחרה לא שווה הוא אומר מי שלא מתחרה ומדבר הרבה שיסתום ת'פה ויתחרה.[/quote]

גלעד אמרתי לך כבר שאני אוהב אותך?

ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות

אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה

סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010
ישן 29-01-09, 13:02   #51
הדובר
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי glycolysis צפה בהודעה
התחרות היא בשבילנו ובגלל זה אנחנו משלמים 600 שקל ומקבלים גביע מפלסטיק ממוחזר?
מי שמתחרה באיגוד הזה הם אלו שיודעים שלא יצליחו באיגוד השני, וכאלה שיודעים שהרמה שלהם לא מספיק טובה, לדעתי גם אם משהו יבוא על 20% שומן יקח אצלכם מקום ראשון בקטגוריה בהנחה שהוא לא יהיה לבד.
ברוב איגודי הספורט במדינה הספורטאים משלמים דמי חבר.

מי שחשב שיקבל פרסים כספיים באיזה מסגרת תחרותית בארץ בתחום פיתוח הגוף - טעה בגדול וראה זאת בשנה האחרונה.

הגביע הניתן, אין זה משנה ממה הוא עשוי ומה גודלו (באולמפיאדה מקבלים מקבל מקום שלישי מדלית ארד קטנה) מיצג מאמץ והישג של ספורטאי. כפי שכבר ציינתי, מקצוע פיתוח הגוף אינו מתגמל במיוחד, ועל כן עצם התחרות היא החשובה.

רק האיגוד הישראלי לפיתוח הגוף נותן לספורטאים את האפשרות להתחרות מספר פעמים בשנה, רק הספורטאים הצעירים באיגוד זה יכולים לקבל עמד של ספורטאי מצטיין בצה"ל כדי שיוכלו להתאמן ברצינות, רק באיגוד זה תחרות מר אולימפייה וכרטיס ה"פרו" מייצגים באמת את "הכי טובים בתחום".

אין ניהול מושלם ואין מנהל מושלם בשום מקום. אני מציע לכולנו לנצל את האיגוד ואת מה שהוא נותן לספורטאים וכפי שציינתי בעבר מי שרוצה לשפר ולתרום - שלא יציע אחרים, אלא את עצמו.

ואם אתה מפתח גוף בנשמה - בוא להתחרות במר הצפון 2009 בטבריה קלאב הוטל ב- 14/3/09 ותוכיח מה אתה שווה באמת, על במה, מול אחרים. זה ספורט
הדובר מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 29-01-09, 21:03   #52
CBA
חבר פעיל

חדר כושר: בית אייל

לניגרי,

"מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי

אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה."

קראתי מה שאתה כתבת ומה שגלעד כתב, אבל מה שאתה מתכוון ומה שכתבת אומרים שני דברים שונים לחלוטין.
אני לא מסכים איתך בכלל לגבי המשפט הזה, אני מעריך את הדעה שלך, ואני כמו אופיר בעד שתשנה את זה למשהו יותר רך והגיוני.

CBA מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 29-01-09, 21:50   #53
ThE HummeR
חבר פעיל

הסמל האישי שלThE HummeR

ציטוט:
פורסם במקור על ידי ניגרי ענק צפה בהודעה
אני עומד מאחורי כל מילה שכתבתי.
אמרתי שאני מעריך כל ספורטאי, אבל ההבדל בין מי שמכין עצמו לתחרות לבין מי שמכין את עצמו לים, זה תהום של ממש.
מי שלא התחרה לא עשה שום כלום בספורט הזה: הכוונה היא שאולי הוא התקדם והשתפר לעומת המצב שלו לפני האימונים ועל זה כל הכבוד לו, אבל לעשות משהו בספורט זה להתחרות באחרים וגם לנצח.
לגבי כל הרציניים והמשקיעים שלא מתחרים, שוב כל הכבוד ולא אזלזל בהשקעתם, אבל אני מעריך הרבה יותר את מי שהלך עד הסוף, הצליח לעבור את הסיוט של החיטוב, להתגבר על הפחד, ולעמוד על במה.
לא התכוונתי להרגיז או להשמיץ אף אחד, זו דעתי ואני זכאי לה.
לילה טוב לכולם.
זה ממש לא נכון..
אתה צריך לבוא לראות אותי עובד רגליים אני נוטף שם כל כך הרבה זיעה שאתה חושב שזה כבר דם. אני כל כך קורע את עצמי שאין אחד, אחד במכון שקורע את עצמו כמוני ואני לא אומר מתוך שחצנות כי אני ממש לא כזה, אלא מתוך להדגים לך שאתה טועה.
אני לפעמים אוכל למעלה משעה שלמה ועוד נשאר לי אוכל בצלחת.
בגלל שלא יוצא לי אני אוכל אפילו באמצע שעורים בלי שהמורים ישימו לב.
לפעמים ב-1 בלילה ואפילו יותר אני מכין לי שניצל ..
על הבוקר כשאני קם יותר מחצי מהזמן ההתארגנות שלי לביצפר זה רק לדאוג לאוכל שיהיה לביצפר ולאכול באותו הרגע.
עשיתי גם חיטוב קשה וארוך של ארבע חודשים ככה שאני יודע מה אתה עובר למרות שזה לא קרוב כי אתה מתחרה אבל עדיין אני יכול להבין אותך כי אני באמת מאוד רציני ומשקיע.
אז זה לא נכון שיש הבדל ענק בין מתחרה לבין לא מתחרה כי זה מראה שאתה נתקלת באנשים הלא נכונים.
ואני מספר לך רק חלק מהדברים..
זה לא קל אחי ואני לומד את זה על פי סרטים שאני רואה של פיתוח גוף ודוגמא טובה למשל היא רוני ואני כבר הפנמתי ואני מבין כמה שזה קשה.
ThE HummeR מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 29-01-09, 23:08   #54
ניגרי ענק

הסמל האישי שלניגרי ענק

Thumbs up

ציטוט:
פורסם במקור על ידי the hummer צפה בהודעה
זה ממש לא נכון..
אתה צריך לבוא לראות אותי עובד רגליים אני נוטף שם כל כך הרבה זיעה שאתה חושב שזה כבר דם. אני כל כך קורע את עצמי שאין אחד, אחד במכון שקורע את עצמו כמוני ואני לא אומר מתוך שחצנות כי אני ממש לא כזה, אלא מתוך להדגים לך שאתה טועה.
אני לפעמים אוכל למעלה משעה שלמה ועוד נשאר לי אוכל בצלחת.
בגלל שלא יוצא לי אני אוכל אפילו באמצע שעורים בלי שהמורים ישימו לב.
לפעמים ב-1 בלילה ואפילו יותר אני מכין לי שניצל ..
על הבוקר כשאני קם יותר מחצי מהזמן ההתארגנות שלי לביצפר זה רק לדאוג לאוכל שיהיה לביצפר ולאכול באותו הרגע.
עשיתי גם חיטוב קשה וארוך של ארבע חודשים ככה שאני יודע מה אתה עובר למרות שזה לא קרוב כי אתה מתחרה אבל עדיין אני יכול להבין אותך כי אני באמת מאוד רציני ומשקיע.
אז זה לא נכון שיש הבדל ענק בין מתחרה לבין לא מתחרה כי זה מראה שאתה נתקלת באנשים הלא נכונים.
ואני מספר לך רק חלק מהדברים..
זה לא קל אחי ואני לומד את זה על פי סרטים שאני רואה של פיתוח גוף ודוגמא טובה למשל היא רוני ואני כבר הפנמתי ואני מבין כמה שזה קשה.

השאלה אם ברגע שתכיר בחורה או תקנה לעצמך כלב או תתגייס או וואט אבר אתה תפסיק להתאמן, ולמרבה הצער 99.9 אחוז מהמתאמנים החובבנים מוכיחים שהם פורשים מייד כאשר בא הקושי הראשון.
זה נורא נחמד לאכול על חשבון אימא ואבא, וללכת להתאמן כשכל המחוייבות שלך היא מבחן בביולוגיה, אבל נראה אם כאשר תצטרך לממן לעצמך את התענוג הזה, ותהייה לך עבודה סלאש צבא סלאש כלב סלאש אוסף נחשים ארסיים בארון, אתה לא תעדיף לעשות משהו אחר.
כל מה שכתבת לא סתרת אותי במילה אחת, אמרתי שיש לי הערכה למי שעובד קשה, אבל הערכה גדולה הרבה יותר למי שמחוייב לתחום ברמות כאלה שהוא מצליח לשרוד הכנה לתחרות.
דרך אגב אני לא מכיר אותך ותמיד יכול להיות שתהייה יוצא מהכלל ולכן באמת שיהיה בהצלחה.
אבל בגדול אם כלל המתאמנים אינני חש שיתוף או דמיון במטרות ובדרך החיים שלנו, ושוב בלי להעליב אף אחד - אבל זה פשוט לא אותו דבר.
יכול להיות שאני פסיכי אבל הפעם היחידה שבאמת הרגשתי בסביבה הטבעית שלי עם אנשים שמבינים אותי זה היה בחדר החימום בתחרות האחרונה.
איכשהו למרות הקור מהמזגן והתנאים לא תנאים שהיו לנו שם הרגשתי פשוט טוב להיות שם עם אנשים כמוני. אנשים שיודעים שבמשך 4 חודשים גם נס קפה זה דבר שאתה לא מרשה לעצמך. אנשים שיוציאו את השקל האחרון שלהם על תוסף מזון (או משהו אחר) גם אם זה על חשבון חופשה שנתית, וגם אם זה נוגד כל היגיון. אנשים שמסוגלים לסבול רעב קשה במשך חודשים ועדיין לא לחשוב אפילו בחלום המיליון להישבר. אנשים שבוכים דמעות במכון כושר, אבל לא כשגעון חד שנתי או כתחביב חולף, אלא כדרך חיים, שבוע אחרי שבוע, חודש אחרי חודש. גם כשקשה. גם כשעצוב. גם כשאין חשק. אנשים שלא יושבים בבית ומעבירים ביקורת על כל העולם וסבתא שלו, אלא מביאים את עצמם לשיא שלהם ומוכנים לחלוק את התוצאה באומץ עם כל העולם - למרות שתמיד יהיה החכמולוגים שיהיה להםן מה להגיד.
וההבדל בין החבורה המופלאה הזאת שהייתה איתי בחדר החימום, לבין מתאמנים חובבנים מהיישוב, זה הבדל שאי אפשר בכלל לתאר אותו.
בגלל זה החתימה שלי, ואף אחד לא צריך לראות את עצמו פגוע ממנה.

ישן 30-01-09, 13:29   #55
ThE HummeR
חבר פעיל

הסמל האישי שלThE HummeR

ציטוט:
השאלה אם ברגע שתכיר בחורה או תקנה לעצמך כלב או תתגייס או וואט אבר אתה תפסיק להתאמן, ולמרבה הצער 99.9 אחוז מהמתאמנים החובבנים מוכיחים שהם פורשים מייד כאשר בא הקושי הראשון.
זה נורא נחמד לאכול על חשבון אימא ואבא, וללכת להתאמן כשכל המחוייבות שלך היא מבחן בביולוגיה, אבל נראה אם כאשר תצטרך לממן לעצמך את התענוג הזה, ותהייה לך עבודה סלאש צבא סלאש כלב סלאש אוסף נחשים ארסיים בארון, אתה לא תעדיף לעשות משהו אחר.
כל מה שכתבת לא סתרת אותי במילה אחת, אמרתי שיש לי הערכה למי שעובד קשה, אבל הערכה גדולה הרבה יותר למי שמחוייב לתחום ברמות כאלה שהוא מצליח לשרוד הכנה לתחרות.
דרך אגב אני לא מכיר אותך ותמיד יכול להיות שתהייה יוצא מהכלל ולכן באמת שיהיה בהצלחה.
אבל בגדול אם כלל המתאמנים אינני חש שיתוף או דמיון במטרות ובדרך החיים שלנו, ושוב בלי להעליב אף אחד - אבל זה פשוט לא אותו דבר.
יכול להיות שאני פסיכי אבל הפעם היחידה שבאמת הרגשתי בסביבה הטבעית שלי עם אנשים שמבינים אותי זה היה בחדר החימום בתחרות האחרונה.
איכשהו למרות הקור מהמזגן והתנאים לא תנאים שהיו לנו שם הרגשתי פשוט טוב להיות שם עם אנשים כמוני. אנשים שיודעים שבמשך 4 חודשים גם נס קפה זה דבר שאתה לא מרשה לעצמך. אנשים שיוציאו את השקל האחרון שלהם על תוסף מזון (או משהו אחר) גם אם זה על חשבון חופשה שנתית, וגם אם זה נוגד כל היגיון. אנשים שמסוגלים לסבול רעב קשה במשך חודשים ועדיין לא לחשוב אפילו בחלום המיליון להישבר. אנשים שבוכים דמעות במכון כושר, אבל לא כשגעון חד שנתי או כתחביב חולף, אלא כדרך חיים, שבוע אחרי שבוע, חודש אחרי חודש. גם כשקשה. גם כשעצוב. גם כשאין חשק. אנשים שלא יושבים בבית ומעבירים ביקורת על כל העולם וסבתא שלו, אלא מביאים את עצמם לשיא שלהם ומוכנים לחלוק את התוצאה באומץ עם כל העולם - למרות שתמיד יהיה החכמולוגים שיהיה להםן מה להגיד.
וההבדל בין החבורה המופלאה הזאת שהייתה איתי בחדר החימום, לבין מתאמנים חובבנים מהיישוב, זה הבדל שאי אפשר בכלל לתאר אותו.
אני מספיק לומד כמה זה קשה, 90 אחוז ממה שאני אוכל כולל כל התוספים אני ממן לבד ככה שאני כבר מבין מה זה להוציא כסף על תוספים ועל אוכל ולחשב כל שקל למה לתת אותו ולחשב הרבה דברים וגם אני לא אחד שכסף אצלו זה בא בכיף אלא אני עובד מספיק קשה בשביל הכסף הזה. אבל מצד אחר זה רק הופך אותי לחזק יותר ואני מוכיח לעצמי כל פעם מחדש כמה אני כן מסוגל אם אני רוצה ואני באמת רוצה.
ThE HummeR מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 30-01-09, 23:11   #56
The Sun
Banned

ציטוט:
אני מספיק לומד כמה זה קשה, 90 אחוז ממה שאני אוכל כולל כל התוספים אני ממן לבד ככה שאני כבר מבין מה זה להוציא כסף על תוספים ועל אוכל ולחשב כל שקל למה לתת אותו ולחשב הרבה דברים וגם אני לא אחד שכסף אצלו זה בא בכיף אלא אני עובד מספיק קשה בשביל הכסף הזה. אבל מצד אחר זה רק הופך אותי לחזק יותר ואני מוכיח לעצמי כל פעם מחדש כמה אני כן מסוגל אם אני רוצה ואני באמת רוצה.
אתה עדיין ילד, יש לך את כל החיים לסבול את הלחצים שהחיים זורקים לכיוונך.
תשחרר קצת.

ניגרי כבר התקינו מנוף מיוחד שיעלה אותך לבית?
The Sun מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 31-01-09, 01:32   #57
hell
מתחרה מקצועי - חבר על

הסמל האישי שלhell

ציטוט:
כשתצטרך לשלם שכר דירה וחשבון חשמל, אז נדבר....
כדי לקנות תוספים וקילוגרמים של חזה הודו, לקראת התחרות,
לקחתי הלוואה מהבנק, עד היום אני משלם עליה...
hell מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 31-01-09, 02:08   #58
תום ג'יי
חבר פעיל

הסמל האישי שלתום ג'יי

כללי:: tom
עוסק ב:: בלחשוב איך אני באדיבילדר יותר טוב

ציטוט:
עד עכשיו לא הסכמתי עם מה שכתבת...אבל עכשיו לא רק שאני מסכים אלא קנית לעצמך מעריץ חדש..
לדעתי בהודעה הזאת שלך הפוסט היה צריך להסתיים כי כל מילה נוספת שתיכתב פה מיותרת!!!!!!!!

דרך אגב אני עדיין לא התחרתי...
תום ג'יי מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 31-01-09, 02:23   #59
Pro_XXL_Universe
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי תום ג'יי צפה בהודעה
עד עכשיו לא הסכמתי עם מה שכתבת...אבל עכשיו לא רק שאני מסכים אלא קנית לעצמך מעריץ חדש..
לדעתי בהודעה הזאת שלך הפוסט היה צריך להסתיים כי כל מילה נוספת שתיכתב פה מיותרת!!!!!!!!

דרך אגב אני עדיין לא התחרתי...
מה המצב שרמן?
איך בגו אקטיב חביביונסיתה כבר את הסיירוקס?
ישן 31-01-09, 09:19   #60
תום ג'יי
חבר פעיל

הסמל האישי שלתום ג'יי

כללי:: tom
עוסק ב:: בלחשוב איך אני באדיבילדר יותר טוב

נדבר במסנ יותר מאוחר על זה אחי

וגו אקטיב אחלה אפשר לצעוק אפשר להעיף משקולות בלי שאף אחד יזיין ת'שכל
אבל הבעייה הרצינית היחידה שם שהדאמבלים מגיעים עד 40..אז בלחיצות חזה אני חייב תמיד לעייף את החזה קודם בבנץ' פרס לפני שמתחילים בדמבל...
תום ג'יי מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה