|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() מה רע בלנשוף בזמן מאמץ?
וולסוה זה לא הדרך היחידה לעשות סקוואט
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]()
![]() |
#4 |
חבר פעיל
כללי:: תוצאות נכון ל-22.1.09
עוסק ב:: תלמיד :S
חדר כושר: Target
|
![]() מזה אומר???? למה מתעלמים ממני? אפשר רק תשובות בבקשה?
אני לא מבין כלום... מזה squat rack? אני כבר נרשמתי? מזה לנשוף בשעת מאמץ? מה לא טוב בזה? אם אתם סתם מגיבים לפחות תנו עצות לשיפור מה להגיד למאמן? ואל תשכחו שאני מתחיל!! אני לא יכול להרים כל כך הרבה, הוא אמר שעוד חודש הוא ישנה לי את התוכנית... וכבר נשרמתי, אני לא מכיר הרבה חדרי כושר ברמת גן, למעשה רק את זה ואת פיזיקל.. מה גם שהמדריך אמר לי שבגלל שזאת לא תוכנית אימונים אינטנסיבית אני גם יכול להגיע פעמיים רצוף נגיד, כי אני צריך 4 פעמים בשבוע.. הוא צודק? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]() 1rm של תרגיל כמו סקוואט או דד זה לא רלוונטי לרוב הפורום כי הם בחיים לא יעשו את זה,
בטח שלא לפותח הפוסט הזה תחשוב עכשיו שמתאמן ממוצע לוקח את מה שאמרת ומתחיל להחזיק את הנשימה ב10 חזרות של לחיצת חזה, נראה לך רעיון טוב?
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
כללי:: תוצאות נכון ל-22.1.09
עוסק ב:: תלמיד :S
חדר כושר: Target
|
![]() ציטוט:
סורי על הספאם אני פשוט מחכה לתשובה דיי הרבה זמן |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
|
![]() ציטוט:
הייתי יכול לתת לך המון חומר קריאה אם הייתה לך אנגלית טובה אם לא תריץ חיפוש על 5x5, זאת סוג של תכנית אימונים שמתאימה למישהו בלי ניסיון רק לא להתחיל עם משקלים מקסימום
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
ולסלווה זה המנגנון הכי חשוב לאימונים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
|
![]() ציטוט:
או תן לי לנחש זה מה שהגיבור שלך ריפטו אומר, שכמובן כל מילה שלו זה זהב טהור
|
![]() |
![]() |