|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() החשש שלי לגבי הידים זה שהם לא יספיקו להתאושש עד האימון הבא שלך.
כלומר, בa אתה עובד טרייספס, בb חזה; אם היד האחורית עוד לא התאוששה עד האימון חזה, זה יקשה לך מאוד את האימון מכיוון שהיא סנרגיסטית בכל התרגילים המורכבים לחזה. קיקבק תרגיל די סתמי שגם קשה להרביץ בו משקלים. תן איזה עבודה טובה בפולי/מקבילים/לחיצה חזה צר... לא חסר. לא ראיתי שאתה עושה תרגיל לירך האחורית. סקוואט זה קדמי, לחיצה גם וכך גם פשיטה... אתה צריך כפיפה... קרי, rdl/כפיפה במכונה/גוד-מורנינג וכד'
![]() |
#2 |
חבר מתחיל
|
![]() טוב,מה שאתה אומר לגבי הידיים זה הגיוני,מצד שני אם אני אעבוד ככה אני לא לא יוכל לעבוד סט חזה ומייד אחרי זה סט יד אחורית או סט כתפיים וסט יד קדמית,וזה יאריך את האימון לאיזה שעה ועשרים דקות,אתה עדיין ממליץ לעשות את זה?
בקשר לרגליים אני חושב שהתבלבתי עם השם של התרגיל,מה שאני עושה זה שכיבה על הבטן והרמת הרגליים לכיוון הישבן במכונה,אני בטוח שזה ירך אחורית. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אני אוהב אותך
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |