|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#61 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
חבר פעיל
|
![]() שאלה,
אם אני לוקח קרטאין, האם קצב ההתאוששות שלי גדול יותר, ולכן אני יכול להעמיס יותר ולהגיע לכשל ועדיין להתאושש בצורה מהירה יותר? |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל אם אני מגיע בבנץ' פרס לכשל אז מומלץ שלא להגיע לכשל בשאר תרגילי החזה או שזה לא משנה? ואם אני מנסה להרים ורואה שאני לא מצליח אז אני ישר מוותר זה נחשב לכשל? הרי לא הצלחתי להזיז את המשקולת/מוט הרבה אז לא ממש עשיתי את התנועה.
![]() |
![]() |
#64 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אני לא רואה הגעה לכשל בהכרח כדבר רע, אבל זה כן יכול להוות גורם מפריע להתקדמות שלך ובמיוחד לאפקטיביות של האימון (בזבוז כוח)
![]() |
![]() |
#65 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל אתה יודע יושי, שכל זה דבר תאורתי שניתן למדידה תאורתית. אתה הגדרת מוח. לכולם יש מוח, לכולם המוח עושה פעולות חשמליות. אני עדין לא ממש הבנתי איך אחד יכול לפתור בקלות תרגיל X במתמטיקה לעומת אחר, ולמה לאחד יש יותר IQ מלאחר (שגם IQ זה מדד תאורתי). ממה שהבנתי, גם המדע לא יכול עדין להסביר זאת עדין במדויק. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
|
![]() הוא עוזר לך להתאושש יותר מהר, אבל זה לא סיבה להגיע לכשל.
![]() |
#67 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#68 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |