|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
|
![]() אתה יכול לתת טיפים איך אתה עובד על הידיים?
#22 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#24 |
חבר מתחיל
|
![]() מה זו כל הפקפקנות שיש פה בפורום ?
נכון יש לי פורום משלי אבל שיניתי את דעתי אני כן רוצה להתחרות מה אסור לי???? בקיצור זה אני ועל הידיים אני מיתאמן בחזרות יורדות 4 סטים 10 אחר כך 8 אחר כך 6 ועוד פעם 6 אם משקל גדול |
![]() |
![]() |
#25 |
חבר פעיל
|
![]() מש מוזר שבפורום שלך כתבת שאתה שוקל 105 ובמסה 116
|
![]() |
![]() |
#26 |
חבר פעיל
|
![]() סוס!!קטלני!! ענקקק
אין הערות אחי אתה תותח כמה זמן מתאמן?
#27 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
ואתה לא שיגרתי, זאת אומרת זה לא גוף שכל אחד יכול להגיע אליו אז בגלל זה אנשים חשדנים. כבר עשו לנו טריקים פה. |
|
![]() |
![]() |
#28 |
Guest
|
![]() הוא אמר 7 שנים...\=
|
![]() |
#29 | |
אזהרה 1
|
![]() ציטוט:
60 במסה אל תתבלבל |
|
![]() |
![]() |
#30 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לגבי פותח הפוסט אם זה אתה...אז אתה חיה רעה. בכל מקרה למען הסרת הספקות אנא הוכיח לנו שזה אתה.
![]() |
#31 | |
אזהרה 1
|
![]() ציטוט:
יש לו 56 בתחרות וגם לקאטלר מרקוס 58,הוא עובר אותם |
|
![]() |
![]() |
#32 |
חבר פעיל
|
![]() כבוד כבוד!
איזה אנשים יש במכון שלי ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
מנהל ראשי
|
![]() נראה מעולה, חבל על הזמן, אני יצפה לראות אותך בתחרות!
#34 |
חבר פעיל
|
![]() טוב לא נראה לי שזה הוא באמת. למה שבן אדם בגודל כזה יבוא לשאול חבורה של ילדים אם נראה להם שהוא יכול לנצח בתחרות?
זה עוד אחד משועמם שמחפש לפרסם תמונות של אחרים. לפחות פעם הבאה שים תמונה של מישהו ממש גדול...שים את מרקוס רול. ואם זה באמת אתה, אז אל תרביץ לי טוב??
#35 | |
אזהרה 1
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#36 |
חבר פעיל
|
![]() אנשים אתם כרגע אכזבתם אותי מאוד. אף אחד בהתחלה לא חשד שזה לא הוא בתמונות, כולם רק מחמיאים לו... רק אחד ולא בהתחלה אפילו ביקש ממנו להעלות תמונה שבה הוא מחזיק דף (ורצוי שיהיה רשום בו ישארלבודי). מה קרה? לא למדתם לקח שאפשר בקלות להתחזות למישהו ולהעלות תמונות שלא שלך???
תשמע סטס אם זה באמת אתה אז כל הכבוד, אבל תוכיח לנו שזה אתה ולא עוד ילד שרוצה תשומת לב. |
![]() |
![]() |
#37 |
חבר פעיל
|
![]() אלון-דר מאסל:אני לא מבין מה יש לך מחברי הפורום,לא כולם פה ילדודס ותמיד אפשר להעשיר את הידע בבודיבילידינג-מספיק!זה הרי הספורט שאנחנו אוהבים אז למה לא לדבר עליו עם אנשים מישראל שזה מעניין אותם גם כן?
|
![]() |
![]() |
#38 |
חבר פעיל
|
![]() 1. לא נראה לי זה הוא.
2. נכון בתמונה עם הבגדים היידים שלו ושל החבר שלו נראים בטירוף כמו סינטול פריקס. 3. ממש סוס מי שבתמונות.
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
![]() |
![]() |
#39 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#40 |
חבר פעיל
|
![]() מה זה סינטול?
|
![]() |