|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
מנהל מחלקת התזונה
תאריך הצטרפות: Oct 2005
הודעות: 5,474
כללי:: משה גלעדי
גיל:: 20
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() בחיטוב דל פחמימות אתה רוצה להוריד את הרגישות לאינסולין כדי להגביר למקסימום את ניוד השומן. בנוסף, הירידה ברגישות לאינסולין ברקמות השונות מלווה בירידה בשימוש בגלוקוז כמקור אנרגיה - מאחר ואנחנו לא צורכים הרבה פחמימות, אנחנו רוצים להפחית את השימוש של הגוף בהן כדי שלא יפורק שריר ליצירת פחמימה.
בקינמון יש כרומיום ופוליפנולים שמגבירים רגישות לאינסולין. ספציפית, כרומיום רלוונטי רק לחולי סכרת. פוליפנולים מצויים גם בקפה ובתה והם גם נוגדי חמצון. ישנם חומרים נוספים.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
תאריך הצטרפות: Aug 2007
הודעות: 4,563
כללי:: 179\95
גיל:: 21
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() זאת אורמת בחיטוב דל פחמימות עדיף לא לשתות קפה?אז איך ניתן לשלב שורפי שומן?
|
![]() |
![]() |