|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אם אתה טוען שמתאמן מתחיל שבחיים שלו לא היה בחד"כ (בכוונה אני מקצין) צריך תוכנית ABCD הידע שלך שואף לאפס. ואני די בטוח שתוכנית AB תעבוד על The one יותר טוב מ-ABCD. איך אני יודע את זה? כי הוא בעצמו אמר שהוא מתקדמם מאימון לאימון, אז מה הטעם שהוא יתקדם רק "פעם אחת" בשבוע במקום "פעמיים". אומנם תוכנית ABCD יכולה לעבוד עליו יותר טוב בעתיד, לא כרגע.
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() כשאתה מגיע למצב שאתה לא מתחיל יותר אתה בודק לאן אתה רוצה להתקדם, ואז עושה את השיקולים שלך בבחירת התוכנית הבאה. לאו דווקא חלוקה של 4 ימים שונים, גם westside ודומיהן מחלקות את הימים ל A ו B ומרבית האתלטים בעולם עובדים על פי השיטה הזאת.
הסיבה שמפתחי גוף מקצועיים הולכים על חלוקה של 4 ימים היא שאצלם יש התערבות חיצונית של אנאבוליים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#4 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
יום א' עשית סקוואט 60 קילו, יום ג' עשית 65, יום ה' עשית 70. יום א' עשית 72.5 .. בשבוע הוספת 12.5 קילו לסקוואט שלך, ברמות המתקדמות אנשים היו מוכרים איברים כדי להוסיף 12.5 קילו לסקוואט שלהם בשבוע. וזה ממש לא בשמיים לעשות את זה. רק צריך להקפיד שאתה מבצע את התנועה נכון כי כשמגיעים למשקלים גבוהים מרגישים איפה התנועה לא בסדר. זאת בניגוד לתוכנית של חלוקה ל4 ימים שונים, שם תוסיף מקסימום 5 קילו משבוע לשבוע כי יש לך סקוואט רק פעם אחת בשבוע, ואני רוצה לראות מי מספיק משוגע לזרוק על המוט יותר מ5 קילו משבוע לשבוע ולא להתחיל להרגיש רע עם העובדה הזאת מהרגע שהוא נכנס מתחת למוט. לא משנה ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]()
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אבל לבן אדם יש בעיות רפואיות.
חוץ מזה שדעתי זה לא תרגיל חובה אבל לא נכנס לזה עכשיו.
![]() |
#7 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |