|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
כללי:: אני זה אני
עוסק ב:: גרבצן
חדר כושר: אנרגים
|
![]() abc
חזה קדמית גב אחורית רגלים כתפיים |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() כי הוא במצב שהוא עדיין יכול להעלות משקלים מאימון לאימון והשרירים שלו יסתפקו בגירוי מועט יחסית
![]() |
#3 |
חבר פעיל
כללי:: בן-אדם
עוסק ב:: רוצח שכיר
חדר כושר: אין לי חדר כושר, רק מקום שאני מתאמן בו
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() על סמך ניסיון, על סמך ניסיון של אחרים ועל סמך זה שזה ה-א ב של פיתוח גוף (בידע).
אתה לא תמצא אף מאמן שיתן למתאמן מתחיל תוכנית abcd, למה? מתאמן מתחיל לא צריך יותר מדי גירוי לשריר בשביל להתפתח, מאתמן מתחיל לא יכול להפיק אימון עצים שיעמוד באימון הזה להפקת אימון עצים וכ'ו.
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
כללי:: בן-אדם
עוסק ב:: רוצח שכיר
חדר כושר: אין לי חדר כושר, רק מקום שאני מתאמן בו
|
![]() ציטוט:
וניסיון של אחרים לא יקבע שהתוכנית תעבוד טוב גם עליו. אגב, אין כזה דבר א-ב בפיתוח גוף, ניסוי וטעייה זו הדרך הטובה ביותר ללמוד. אתה טוען שמתאמן מתחיל לא צריך יותר מדי גירוי לשריר בשביל להתפתח, ובכן, נחש מה, אתה לא The-One, כך שאתה לא יכול לדעת כמה גירוי יהיה האידיאלי בשבילו במצבו הנוכחי, הוא היחיד שיכול לדעת, וזה יהיה דרך ניסיון. ועוד משהו אחד, ככל שיש יותר אותיות בתכנית העצימות יורדת, לא עולה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אם אתה טוען שמתאמן מתחיל שבחיים שלו לא היה בחד"כ (בכוונה אני מקצין) צריך תוכנית ABCD הידע שלך שואף לאפס. ואני די בטוח שתוכנית AB תעבוד על The one יותר טוב מ-ABCD. איך אני יודע את זה? כי הוא בעצמו אמר שהוא מתקדמם מאימון לאימון, אז מה הטעם שהוא יתקדם רק "פעם אחת" בשבוע במקום "פעמיים". אומנם תוכנית ABCD יכולה לעבוד עליו יותר טוב בעתיד, לא כרגע.
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
|
![]() כשאתה מגיע למצב שאתה לא מתחיל יותר אתה בודק לאן אתה רוצה להתקדם, ואז עושה את השיקולים שלך בבחירת התוכנית הבאה. לאו דווקא חלוקה של 4 ימים שונים, גם westside ודומיהן מחלקות את הימים ל A ו B ומרבית האתלטים בעולם עובדים על פי השיטה הזאת.
הסיבה שמפתחי גוף מקצועיים הולכים על חלוקה של 4 ימים היא שאצלם יש התערבות חיצונית של אנאבוליים. |
![]() |
![]() |