|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() QUOTE=arbel3;723817]]לא יקרה כלום
פעם היו לי כמה דברים לעשות דחוף בכמה ימים אז יומיים וחצי שלמים לא ישנתי אפילו שניה והכל בסדר כל עוד זה לא קבוע אין מה לדאוג[/quote] יש לי בעיה קטנה עם זה כמו עם "סיבוב ישר", שתיים וחצי שלמים? אתה בטוח ![]() סתם, אני צוחק.. לגביי השאלה שלך בחור, מומלץ לישון 8 שעות ביממה (לפי הרמב"ם- לא יותר, ולא חות מ6 שעות- פוגע במוח),\ שמעתי שיש חומר (הורמון מסויים) המופרש דווקא בלילה ולכן מומלץ לישון בלילה. דבריי חכימה ![]() אמרו לי שכתוב בגמרא שמי שלא ישן 7 ימים (או שבוע, לא יודע מה הנוסח<<ציינתי כי לפעמים יש לזה משמעות) מקבל מרה שחורה ו- או שמת מזה בסופו של דבר או שעלול למות מזה, לא זוכר בדיוק.. אבל בשבילנו הפשוטים.. זה טוב וחשוב לחלום. סיפור קצר: עשו ניסוי בסיירת מטכ"ל (אם אני לא טועה) ובדקו מה ישבור את החיילים, נתנו להם כל דבר, הרב מסימות ושום דבר לא שבר אותם להמשיך חוץ מדבר אחד, נתנו לם משימה ובמשימה (אולי לסחוב משהוא, לא זוכר) היה אסור להם לישון, החיילים החזיקו מעמד במשך יומיים בלבד, שזה הרבה אבל הם נשברו.., שום דבר לא שבר אותם חוץ מחוסר שינה- שיעור ביהדות ששמעתי פעם שיש משמעות וחשיבות לחלום, מי שלא חולם אין לא מטרה. (החלק השני זה, שמטרה נובעת מאגו, ולכל בן אדם יש אגו אחרת אין לו טעם לחיים,- עשו ניסוי בתינוק ושמו אותו באי לבד, בלי שידברו איתו או יטפלו בו בכלל- הוא היה לבד לגמריי וראו איך הוא ימשיך, אחריי חודש הוא חלה ומת (לא מסיבות של מזון או משהוא), זה מראה כמה החלום משפיע על המטרה שמושפעת מאגו ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: אאני עוסק בעיקר בסמים.
חדר כושר: ספורטוב
|
![]() ציטוט:
![]() סתם, אני צוחק.. לגביי השאלה שלך בחור, מומלץ לישון 8 שעות ביממה (לפי הרמב"ם- לא יותר, ולא חות מ6 שעות- פוגע במוח),\ שמעתי שיש חומר (הורמון מסויים) המופרש דווקא בלילה ולכן מומלץ לישון בלילה. דבריי חכימה ![]() אמרו לי שכתוב בגמרא שמי שלא ישן 7 ימים (או שבוע, לא יודע מה הנוסח<<ציינתי כי לפעמים יש לזה משמעות) מקבל מרה שחורה ו- או שמת מזה בסופו של דבר או שעלול למות מזה, לא זוכר בדיוק.. אבל בשבילנו הפשוטים.. זה טוב וחשוב לחלום. סיפור קצר: עשו ניסוי בסיירת מטכ"ל (אם אני לא טועה) ובדקו מה ישבור את החיילים, נתנו להם כל דבר, הרב מסימות ושום דבר לא שבר אותם להמשיך חוץ מדבר אחד, נתנו לם משימה ובמשימה (אולי לסחוב משהוא, לא זוכר) היה אסור להם לישון, החיילים החזיקו מעמד במשך יומיים בלבד, שזה הרבה אבל הם נשברו.., שום דבר לא שבר אותם חוץ מחוסר שינה- שיעור ביהדות ששמעתי פעם שיש משמעות וחשיבות לחלום, מי שלא חולם אין לא מטרה. (החלק השני זה, שמטרה נובעת מאגו, ולכל בן אדם יש אגו אחרת אין לו טעם לחיים,- עשו ניסוי בתינוק ושמו אותו באי לבד, בלי שידברו איתו או יטפלו בו בכלל- הוא היה לבד לגמריי וראו איך הוא ימשיך, אחריי חודש הוא חלה ומת (לא מסיבות של מזון או משהוא), זה מראה כמה החלום משפיע על המטרה שמושפעת מאגו ![]() jjjjjjj אחי מאיפה צצתה פיתאום עם זה |
|
![]() |
![]() |