ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   מה קורה כאשר נשארים ערים ליום שלם (https://israelbody.com/showthread.php?t=46436)

d2idan 20-12-08 15:02

מה קורה כאשר נשארים ערים ליום שלם

זה היה יום של אימון ואכלתי את כל הארוחות שהייתי צריך לאכול . את כל הכמות.
ואז יצאתי לאיזה מועדון והייתי אמור לחזור מוקדם ונשארתי שם איזה 6 שעות.

יצא שהייתי ער בערך 20 שעות , וישנתי בערך 6-8 שעות לא סגור כי לא ישנתי כזה טוב.
זה נורא ? .. כאילו זה ישפיע על משהו ? בכללי...

d2idan 20-12-08 16:15

או שאני יותר מידי כמו רובוט מושפע ואני צריך להשתחרר בקטע הזה ?

///Efi/// 20-12-08 16:31

לא תמות מיזה

Locke 20-12-08 17:06

פעם אחת לא נורא.
יהיו לך עוד פעמים שזה יקרה בעתיד, לא צריך להלחלץ מזה...

arbel3 20-12-08 17:08

לא יקרה כלום
פעם היו לי כמה דברים לעשות דחוף בכמה ימים אז יומיים וחצי שלמים לא ישנתי אפילו שניה והכל בסדר
כל עוד זה לא קבוע אין מה לדאוג

YOG558 20-12-08 17:47

מה אתה דואג זה לא משפיע כל שבוע שאני יוצא שישי זה ככה אצלי

Mad_dog 20-12-08 19:22

אתה תמות!!!!!!! :-| עכשיו לישון!!!!!!!!!

Rendi Orton 20-12-08 19:44

ציטוט:

פורסם במקור על ידי arbel3 (הודעה 723817)
לא יקרה כלום
פעם היו לי כמה דברים לעשות דחוף בכמה ימים אז יומיים וחצי שלמים לא ישנתי אפילו שניה והכל בסדר

פאק,לא לישון יומיים וחצי שלמים? בטח היית מת מעיפות :):):):) אם אני ער יום אחד אני מסוגל לרצוח מישהו רק ללכת לישון חחח

king l8 20-12-08 23:29

אל תדאג אחי לא יקרה כלום מפעם אחת לא תמות

arbel3 21-12-08 01:19

ציטוט:

פורסם במקור על ידי rendi orton (הודעה 723904)
פאק,לא לישון יומיים וחצי שלמים? בטח היית מת מעיפות :):):):) אם אני ער יום אחד אני מסוגל לרצוח מישהו רק ללכת לישון חחח

כן אבל מה לעשות שיש עבודה,בגרות בביולוגיה שלא למדתי כלום 3 שנים רצוף ואז פתאום בכמה ימים צריך להשלים חומר כזה
ועוד צריך לעשות עוד דברים בבית
אבל אחרי זה ישנתי מעולה 8 שעות וזה הספיק לי

Pro_XXL_Universe 21-12-08 01:26

אייייייייי השאלות האלו כל פעם מה אתה מודאג אז הייתה עייר יום שלם מה אתה מפחד שתאבד שריר?מאיפה באות כל השאלות האלו בחיאט אני לא מבין..

עלוש 21-12-08 01:40

פעם נשארתי ער 49 שעות :)

speed 21-12-08 02:52

QUOTE=arbel3;723817]]לא יקרה כלום
כל עוד זה לא קבוע אין מה לדאוג[/quote]

יש לי בעיה קטנה עם זה כמו עם "סיבוב ישר", שתיים וחצי שלמים? אתה בטוח:blink:
סתם, אני צוחק..

לגביי השאלה שלך בחור, מומלץ לישון 8 שעות ביממה (לפי הרמב"ם- לא יותר, ולא חות מ6 שעות- פוגע במוח),\ שמעתי שיש חומר (הורמון מסויים) המופרש דווקא בלילה ולכן מומלץ לישון בלילה.

דבריי חכימה:diractor:
אמרו לי שכתוב בגמרא שמי שלא ישן 7 ימים (או שבוע, לא יודע מה הנוסח<<ציינתי כי לפעמים יש לזה משמעות) מקבל מרה שחורה ו- או שמת מזה בסופו של דבר או שעלול למות מזה, לא זוכר בדיוק..
אבל בשבילנו הפשוטים.. זה טוב וחשוב לחלום.
סיפור קצר: עשו ניסוי בסיירת מטכ"ל (אם אני לא טועה) ובדקו מה ישבור את החיילים, נתנו להם כל דבר, הרב מסימות ושום דבר לא שבר אותם להמשיך חוץ מדבר אחד, נתנו לם משימה ובמשימה (אולי לסחוב משהוא, לא זוכר) היה אסור להם לישון, החיילים החזיקו מעמד במשך יומיים בלבד, שזה הרבה אבל הם נשברו.., שום דבר לא שבר אותם חוץ מחוסר שינה- שיעור ביהדות ששמעתי פעם שיש משמעות וחשיבות לחלום, מי שלא חולם אין לא מטרה.
(החלק השני זה, שמטרה נובעת מאגו, ולכל בן אדם יש אגו אחרת אין לו טעם לחיים,- עשו ניסוי בתינוק ושמו אותו באי לבד, בלי שידברו איתו או יטפלו בו בכלל- הוא היה לבד לגמריי וראו איך הוא ימשיך, אחריי חודש הוא חלה ומת (לא מסיבות של מזון או משהוא), זה מראה כמה החלום משפיע על המטרה שמושפעת מאגו:D אז תשמרו פה על הכבוד של האחרים.. זה חשוב..

itaiprz1 21-12-08 07:57

ציטוט:

פורסם במקור על ידי speed (הודעה 724241)
QUOTE=arbel3;723817]]לא יקרה כלום

יש לי בעיה קטנה עם זה כמו עם "סיבוב ישר", שתיים וחצי שלמים? אתה בטוח:blink:
סתם, אני צוחק..

לגביי השאלה שלך בחור, מומלץ לישון 8 שעות ביממה (לפי הרמב"ם- לא יותר, ולא חות מ6 שעות- פוגע במוח),\ שמעתי שיש חומר (הורמון מסויים) המופרש דווקא בלילה ולכן מומלץ לישון בלילה.

דבריי חכימה:diractor:
אמרו לי שכתוב בגמרא שמי שלא ישן 7 ימים (או שבוע, לא יודע מה הנוסח<<ציינתי כי לפעמים יש לזה משמעות) מקבל מרה שחורה ו- או שמת מזה בסופו של דבר או שעלול למות מזה, לא זוכר בדיוק..
אבל בשבילנו הפשוטים.. זה טוב וחשוב לחלום.
סיפור קצר: עשו ניסוי בסיירת מטכ"ל (אם אני לא טועה) ובדקו מה ישבור את החיילים, נתנו להם כל דבר, הרב מסימות ושום דבר לא שבר אותם להמשיך חוץ מדבר אחד, נתנו לם משימה ובמשימה (אולי לסחוב משהוא, לא זוכר) היה אסור להם לישון, החיילים החזיקו מעמד במשך יומיים בלבד, שזה הרבה אבל הם נשברו.., שום דבר לא שבר אותם חוץ מחוסר שינה- שיעור ביהדות ששמעתי פעם שיש משמעות וחשיבות לחלום, מי שלא חולם אין לא מטרה.
(החלק השני זה, שמטרה נובעת מאגו, ולכל בן אדם יש אגו אחרת אין לו טעם לחיים,- עשו ניסוי בתינוק ושמו אותו באי לבד, בלי שידברו איתו או יטפלו בו בכלל- הוא היה לבד לגמריי וראו איך הוא ימשיך, אחריי חודש הוא חלה ומת (לא מסיבות של מזון או משהוא), זה מראה כמה החלום משפיע על המטרה שמושפעת מאגו:D אז תשמרו פה על הכבוד של האחרים.. זה חשוב..[/quote]

jjjjjjj
אחי מאיפה צצתה פיתאום עם זה

speed 21-12-08 14:18

ציטוט:

אחי מאיפה צצתה פיתאום עם זה
איזה שיעור ששמעתי ביהדות שקשור לשינה- שאלו פה הרבה על שינה אז החלטתי לכתוב כמה נושאים *כמה צריך לישון *כמה זה חשוב

Mr.Olimpia 21-12-08 14:27

זהו רוני קולמן אתה לא תהיה.

sandrik 21-12-08 14:59

אוי אפשר לחשוב...כולנו בני אדם.
שום דבר לא מדויק 100%
תמיד קורים לנו מצביםיוצאי דופן.

אז קרה...
ממשיכים הלאה כרגיל.
לא צריך לדאוג.

סך הכל אתה לא מתכונן לתחרות...תחיה ותהנה.

יצא לי המון פעמים להיות במסיבות, לבוא הביתה להחליף בגדים ולצאת למשמרת בוקר בעבודה.

d2idan 21-12-08 15:15

מה זה ביומיים האחרונים אני עייף .. אבל לא ישן טוב . מתעורר הרבה בלילה . באסה.
זה רעיון לא הכי טוב (מישהו פה בפורום אמר ) לשתות הרבה מים לפני שינה . אתה קם להשתין 6 פעמים בלילה.

d2idan 21-12-08 18:14

על כל מקרה . הבנתי פעם ב לא נורא .. תודה למגיבים

hypertrophy 21-12-08 23:43

ציטוט:

פורסם במקור על ידי sandrik (הודעה 724485)
אוי אפשר לחשוב...כולנו בני אדם.
שום דבר לא מדויק 100%
תמיד קורים לנו מצביםיוצאי דופן.

אז קרה...
ממשיכים הלאה כרגיל.
לא צריך לדאוג.

סך הכל אתה לא מתכונן לתחרות...תחיה ותהנה.

יצא לי המון פעמים להיות במסיבות, לבוא הביתה להחליף בגדים ולצאת למשמרת בוקר בעבודה.

אמרה הבחורה שלקחה שייק חלבון למסיבה כדי לא לאבד ארוחה :)

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 08:55.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ