|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
דוד איפה אתה מתאמן? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() תלוי אם אני עובד לכח או לא. אני לא חושב שכשאתה עובד ל3-5 חזרות אתה יכול שלא לינעול את המרפקים כי זה יגמר לא טוב.. אבל אם אני עובד 10-12 אני לא נועל. רוני קולימן סטייל
![]()
![]() |
#23 |
חבר פעיל
|
![]()
![]() |
#24 | |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() ציטוט:
כניראה שאני כן צודק בחלק ממה שאמרתי אה...?מוזר...
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
|
![]() ציטוט:
סבבה אחי....עזוב אין לי סבלנות להכנס לזה שוב... מתישהו תבין שיש יותר משיטה אחת והרבה יותר ממטרה אחת בספורט הזה
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
חבר מתחיל
|
![]() אני לא נועל ולא צריך לנעול
זה סתם נותן הפסקה ואין לחץ על החזה לאורך כל הזמן |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#30 |
|
![]() ואיפה אתה מתאמן?....קולגה שלי הוא רוסי ענק
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
חבר פעיל
כללי:: שרגא, כהן שרגא
עוסק ב:: מנקה בחדר כושר...
חדר כושר: אקסטרה ג'ים
|
![]() אופס... התפלק
שיאים: bench press: 23kg RM5 squat:69.25mg *RM0.5 deadlift: 76.4g RM5 *חצי ירידה ![]() משקל בבוקר: 106 ק"ג משקל לאחר פיפי: 103.4 ק"ג משקל לאחר קקי: 92.7 ק"ג משקל לאחר ארוחת בוקר: 112 ק"ג *מתעדכן לאחר כל ביקור בשירותים. לפניות ,מענות ,טענות ובקשות ...לחץ כאן |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
אזהרה ראשונה - פרסום אתרים מתחרים על גבי הפורום
|
![]() ציטוט:
אני נעלץ לחלוק עליך,יש לי מאמן בן 42 נראה בן 28 190 על 100 קילו חטוב ושרירי אש,ולפעמים הוא אומר דברים שיוצא לי לחלוק עליהם וגם אתה תחלוק עליהם אני בטוח |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
חבר פעיל
חדר כושר: קאנטרי נצרת עילית
|
![]() ואצלי יש איזה דוקטור בן 60 (הוא באמת דוקטור) שהוא גם אחד המאמנים,והוא גם אומר לי שטויות
מצד שני הוא מרים הרבה יותר ממה שהרוב פה מרימים |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
חבר פעיל
|
![]() גם כאלה יש אחי אני לא אומר שלא אבל המאמן שלי ספציפית גאון שאף אחד פה בפורום לא יוכל לעמוד מולו בידע
![]() |
#36 |
חבר פעיל
|
![]() זה לא משנה, תעשה מה בא לך.
|
![]() |
![]() |