|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() הערך הקלורי של כל הפשטידה (סה"כ הפשטידה) (יעני מבחינת קלוריות, שומנים , פחמימות, חלבונים אם תיקח את כל המוצרים ותחבר את הערכים שלהם יצא הערכים של הפשיטדה.
אבל הערכים ל100 גרם לא נשמרים כי ברגע שבישלת את הפשטידה הנוזלים יוצאים והערכים ל100 גרם עולים. אז אל תשקול את הפשטידה ותנסה לחשב את הקלוריות שלה ע"פ חישוב של מה ששמת בפנים והקלוריות ל100 גרם של מה ששמת בפנים. אבל אם אתה אוכל חצי פשטידה אתה יכול לחשב את כל מה ששמת בפנים חלקי 2. מקווה שהבנת את ההסבר העילג.
__________________
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
תאריך הצטרפות: Jun 2006
הודעות: 1,291
גיל:: 21
עוסק ב:: חייל
חדר כושר: חיל האוויר - קריה
|
![]() ציטוט:
נסביר ככה: ב- 100 גרם חזה עוף לפני בישול יש כ 23 גרם חלבון. ב-100 גרם חזה עוף לאחר בישול יש כ ~28 גרם חלבון. זאת משום שחלק מהמשקל של המזון הוא נוזלים (מים) ובזמן הבישול המים "מתאדים" וכתוצאה מכך יש למזון יותר ערכים (חלבון פחמימות שומן קק"ל) ל100 גרם. מקווה שזה מובן לכולם =] ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בפשטידה זה מסובך לחשב כי יש הרבה מוצרים , אז פשוט לא לחשב ל100 גרם, רק את הסה"כ.
__________________
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
|
![]() |
![]() |