ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > תזונה ותוספים

תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד..

תגובה
 
הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 14-01-07, 10:46   #1
Nimrod
חבר פעיל
 
הסמל האישי שלNimrod
 
תאריך הצטרפות: Jul 2006
הודעות: 3,530
ברירת מחדל

הערך הקלורי של כל הפשטידה (סה"כ הפשטידה) (יעני מבחינת קלוריות, שומנים , פחמימות, חלבונים אם תיקח את כל המוצרים ותחבר את הערכים שלהם יצא הערכים של הפשיטדה.
אבל הערכים ל100 גרם לא נשמרים כי ברגע שבישלת את הפשטידה הנוזלים יוצאים והערכים ל100 גרם עולים.

אז אל תשקול את הפשטידה ותנסה לחשב את הקלוריות שלה ע"פ חישוב של מה ששמת בפנים והקלוריות ל100 גרם של מה ששמת בפנים.
אבל אם אתה אוכל חצי פשטידה אתה יכול לחשב את כל מה ששמת בפנים חלקי 2.

מקווה שהבנת את ההסבר העילג.
__________________
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין"

"החיטוב שלך זה 80% תזונה
המסה שלך זה 80% אימונים
החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים"

ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) :
http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg

"סמים הם סטרואידים לנשמה"

נמרוד

מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים)
Nimrod מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 14-01-07, 11:41   #2
LGhell
חבר פעיל
 
הסמל האישי שלLGhell
 
תאריך הצטרפות: Jun 2006
הודעות: 1,291
גיל:: 21
עוסק ב:: חייל
חדר כושר: חיל האוויר - קריה
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Nimrod
הערך הקלורי של כל הפשטידה (סה"כ הפשטידה) (יעני מבחינת קלוריות, שומנים , פחמימות, חלבונים אם תיקח את כל המוצרים ותחבר את הערכים שלהם יצא הערכים של הפשיטדה.
אבל הערכים ל100 גרם לא נשמרים כי ברגע שבישלת את הפשטידה הנוזלים יוצאים והערכים ל100 גרם עולים.

אז אל תשקול את הפשטידה ותנסה לחשב את הקלוריות שלה ע"פ חישוב של מה ששמת בפנים והקלוריות ל100 גרם של מה ששמת בפנים.
אבל אם אתה אוכל חצי פשטידה אתה יכול לחשב את כל מה ששמת בפנים חלקי 2.

מקווה שהבנת את ההסבר העילג.
חחח אני הבנתי

נסביר ככה:
ב- 100 גרם חזה עוף לפני בישול יש כ 23 גרם חלבון.
ב-100 גרם חזה עוף לאחר בישול יש כ ~28 גרם חלבון.

זאת משום שחלק מהמשקל של המזון הוא נוזלים (מים) ובזמן הבישול המים "מתאדים" וכתוצאה מכך יש למזון יותר ערכים (חלבון פחמימות שומן קק"ל) ל100 גרם.

מקווה שזה מובן לכולם =]
LGhell מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 14-01-07, 11:43   #3
Nimrod
חבר פעיל
 
הסמל האישי שלNimrod
 
תאריך הצטרפות: Jul 2006
הודעות: 3,530
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי LGhell
חחח אני הבנתי

נסביר ככה:
ב- 100 גרם חזה עוף לפני בישול יש כ 23 גרם חלבון.
ב-100 גרם חזה עוף לאחר בישול יש כ ~28 גרם חלבון.

זאת משום שחלק מהמשקל של המזון הוא נוזלים (מים) ובזמן הבישול המים "מתאדים" וכתוצאה מכך יש למזון יותר ערכים (חלבון פחמימות שומן קק"ל) ל100 גרם.

מקווה שזה מובן לכולם =]
זהו אז זה חל גם על הפשטידה, הדוגמא עם החזה עוף שיורד במשקל כי הנוזלים מתאדים ובאורז הם ממלאים את הגרגרים.
בפשטידה זה מסובך לחשב כי יש הרבה מוצרים , אז פשוט לא לחשב ל100 גרם, רק את הסה"כ.
__________________
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין"

"החיטוב שלך זה 80% תזונה
המסה שלך זה 80% אימונים
החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים"

ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) :
http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg

"סמים הם סטרואידים לנשמה"

נמרוד

מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים)
Nimrod מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה


חוקי משלוח הודעות
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is פועל
סמיילים הינו פועל
קוד [IMG] הינו פועל
קוד HTML הינו כבוי
קפיצה לפורום


כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 19:48.


תוספי תזונה אבקת חלבון קריאטין משקאות איזוטניים פגישות ייעוץ קוביות בבטן עלייה במסה פיתוח גוף אימונים אישיים פציעות ספורט דרושים טו בשבט
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ
מערכת הפורומים מאוחסנת, מאובטחת ומתוחזקת ע"י אפטיים בניית אתרים