ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > תזונה ותוספים

תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד..

תגובה
 
הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 14-01-07, 08:59   #1
DropDead
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: Sep 2006
הודעות: 1,985
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי MosheB
כן ולא
יש מוצרים שכאשר מבשלים אותם הערך הקלורי שלהם גודל(פחמימות לדוגמה כגון בורגל,ספגטי,אורז)
ויש כאלה שאפילו קטן (חלבונים לדוגמה)
זה תלוי במוצר...
שטויות
הנפח משתנה הערך נשאר אותו הדבר
DropDead מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 14-01-07, 10:03   #2
maya
אחראית תזונה ותוספים.
 
הסמל האישי שלmaya
 
תאריך הצטרפות: May 2006
הודעות: 3,294
גיל:: 24
עוסק ב:: מדריכה בחדר כושר
שלח הודעה דרך ICQ אל maya שלח הודעה דרך MSN אל maya
ברירת מחדל

הערך הקלורי נישאר אותו הדבר מה שכן בבישול נהרסים חלק מהויטמינים בעיקר סי אבל יש ויטמינםובעיקר מינרלים שבבישול הם משפעים יותר כמו ליקופן בתא קורטן. בישול גם גורם לחלק מהמזונות להיות יותר זמינים לגןף כמו תפוח אדמה ככול שמבשלים אותו יותר הערך הגליקמי עולה אותו הדבר בבפסטה אורז וכו גם הנפח מישתנה אבל הקלוריות נישארות אותו הדבר
__________________
mmm
maya מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה


חוקי משלוח הודעות
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is פועל
סמיילים הינו פועל
קוד [IMG] הינו פועל
קוד HTML הינו כבוי
קפיצה לפורום


כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:30.


תוספי תזונה אבקת חלבון קריאטין משקאות איזוטניים פגישות ייעוץ קוביות בבטן עלייה במסה פיתוח גוף אימונים אישיים פציעות ספורט דרושים טו בשבט
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ
מערכת הפורומים מאוחסנת, מאובטחת ומתוחזקת ע"י אפטיים בניית אתרים