|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() ידידי על זה התווכחתי, מההודעה הראשונה אני כותב אותו דבר, משום מה זה לא נכנס לראש.
או שאתם פשוט קוראים את מה שאתם רוצים לקרוא, לא מבין אתכם ...
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
מנהל הפורום
|
![]() ציטוט:
כי בנאדם שמתאמן 4 שנים ושוקל 120 קילו ... מן הסתם עובד לפי תוכנית שעובדת לו . אחרת הוא לא היה 120 קילו אז מן הסתם ההתקדמות שלו נמדדה בזמן . אם הוא לא היה 120 קילו כלומר הוא לא מתאמן כל כך הרבה זמן כלומר הוא לא מתקדם כל כך ... לוגיקה פשוטה שנראה שאתה לא קולט כל כך ...
![]() |
![]() |
#5 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אני חושב ועוד כמה אנשים פה (אני חושב ככה), שמאחורי כול תוכנית אימונים צריך להיות בסיס הגיוני מסוים.
משהו שאתה מסתמך עליו שכשישאלו אותך למה עשית x תגיד בגלל y. ברגע שאין לך את הבסיס הזה אי אפשר לדעת אם התוכנית טובה או לא. בגלל זה אנשי ה"מחקרים" פה מנסים להגיע למכנה משותף לתוכנית הכי טובה. או במילים אחרות מה צריך להיות כדי שתוכנית תיתן לי התקדמות והיא תיהיה טובה. בשביל הגיע המדע וניסה לתת ערכים לכל מיני מדדים כאלה כמו התאוששות, עלייה במשקלים, נוחות וכו'.
![]() |
#6 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
מנהל הפורום
|
![]() ציטוט:
אני לא מגדיר מתאמן מתקדם כאחד שלא מתקדם במשקלים מאימון לאימון , אתה כן . וכאן נופלת המשוואה. אני מתכוון מתקדם .. מבחינת וותק וזמן שהוא מתאמן , וכמובן התוצאות שלו. ותפסיקו לטחון ת'מוח כבר , רמת האפקטיביות! או אופטימליות היא פאקינג אישית מתי תבין את זה? מה שיעבוד הכי בן **** עלייך לווא דווקא נכון בשבילי . צאו מהסרט הזה כבר.
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |