ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > תזונה ותוספים

תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד..

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 27-11-08, 00:26   #1
shukila
Banned

ברירת מחדל מה עדיף:cellmass או no explode??

איזה תוסף מביניהם עדיף לדעתכם לשיפור המסה ועלייה במשקלים במכון?
shukila מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 27-11-08, 01:02   #2
hypertrophy
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית

הסמל האישי שלhypertrophy

עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א

שני דברים שונים בתכלית...
הסלמס יתן לך התאוששות טובה יותר והנו אקספלוד יתן לך מרץ ואימון חזק יותר...שילוב של שניהם מומלץ אבל אם לבחור רק אחד פשוט תבחן איפה הבעיה שלך [התאוששות חלשה או קושי באימונים] ותחליט מה אתה צריך
שניהם יתנו תוצאה זהה בעיקרון כי לבנאדם עם התאושוות חלשה יותר אבל המון מרץ וכוח באימונים יתאים הסלמס ולאדם עם התאוששות טובה אבל אימונים חלשים מעייפות וכו' יתאים הנו טקספלוד
הבחינה של מה אתה צריך תלויה בהמון גורמים כמו תזונה עייפות חוסר שינה גנטיקה תכנית אימונים וכו'
זאת התורה של תיסוף נכון על רגל אחת

You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do!
לפניות, שאלות, בקשות, המלצות, תלונות - ליחצו כאן.
hypertrophy מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 27-11-08, 01:05   #3
SiX PACK
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

הסמל האישי שלSiX PACK

ציטוט:
פורסם במקור על ידי hypertrophy צפה בהודעה
שני דברים שונים בתכלית...
הסלמס יתן לך התאוששות טובה יותר והנו אקספלוד יתן לך מרץ ואימון חזק יותר...שילוב של שניהם מומלץ אבל אם לבחור רק אחד פשוט תבחן איפה הבעיה שלך [התאוששות חלשה או קושי באימונים] ותחליט מה אתה צריך
שניהם יתנו תוצאה זהה בעיקרון כי לבנאדם עם התאושוות חלשה יותר אבל המון מרץ וכוח באימונים יתאים הסלמס ולאדם עם התאוששות טובה אבל אימונים חלשים מעייפות וכו' יתאים הנו טקספלוד
הבחינה של מה אתה צריך תלויה בהמון גורמים כמו תזונה עייפות חוסר שינה גנטיקה תכנית אימונים וכו'
זאת התורה של תיסוף נכון על רגל אחת
לפי מה אתה קובע את קצב ורמת ההתאוששות שלך..? חוסר אנרגיה באימונים יכול להווצר כתוצאה מקצב התאוששות נמוך..

Facebook
SiX PACK מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 27-11-08, 01:20   #4
haas
חבר פעיל

הסמל האישי שלhaas

ציטוט:
פורסם במקור על ידי shukila צפה בהודעה
איזה תוסף מביניהם עדיף לדעתכם לשיפור המסה ועלייה במשקלים במכון?
התוסף הכי טוב
אוכל

אל תחשוב שאם אתה תיקח משהו משני אלה אתה פתאום תוכל להרים עוד 20 קילו בכל תרגיל...במקרה הטוב זה יתן לך בוסט לכמה אימונים בהתחלה ואחכ הגוף יתרגל לזה ואתה כבר תשכח מזה. וגם הבוסט שתקבל מזה לא שווה אגורה שחוקה שתשלם על זה כי, א. זה נגמר מהר, ב. זה יתן לך דחיפה של אולי 5 אחוז במקרה הטוב 10 ובקיצור חבל להתעסק עם זה ולזרוק על זה כסף .
haas מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 27-11-08, 01:25   #5
SiX PACK

הסמל האישי שלSiX PACK

ציטוט:
פורסם במקור על ידי haas צפה בהודעה
התוסף הכי טוב
אוכל

אל תחשוב שאם אתה תיקח משהו משני אלה אתה פתאום תוכל להרים עוד 20 קילו בכל תרגיל...במקרה הטוב זה יתן לך בוסט לכמה אימונים בהתחלה ואחכ הגוף יתרגל לזה ואתה כבר תשכח מזה. וגם הבוסט שתקבל מזה לא שווה אגורה שחוקה שתשלם על זה כי, א. זה נגמר מהר, ב. זה יתן לך דחיפה של אולי 5 אחוז במקרה הטוב 10 ובקיצור חבל להתעסק עם זה ולזרוק על זה כסף .
צודק אבל לפעמים נחמד להתחדש.

Facebook
ישן 27-11-08, 01:48   #6
hypertrophy

הסמל האישי שלhypertrophy

ציטוט:
פורסם במקור על ידי six pack צפה בהודעה
לפי מה אתה קובע את קצב ורמת ההתאוששות שלך..? חוסר אנרגיה באימונים יכול להווצר כתוצאה מקצב התאוששות נמוך..
בחיטוב למשל...
אימונים עצימים [למשל ב-abc] עדיף לתסף עם סלמס ודומיו כדי לתת לגוף יכולת להתאושש טובב יותר והנו אקספלוד פחות עדיף כי הוא נותן לך יכולת לעבוד עצים יותר
שעות שינה פחות טובות....סתם למדת להכיר את עצמך ואתה יודע שקשה לך להתאושש מאימונים

You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do!
ישן 27-11-08, 01:59   #7
haas
חבר פעיל

הסמל האישי שלhaas

לדעתי הכל חרטא ,זאת מסחטת כספים ..אתה מתחיל עם תוסף אחד אחכ אתה רוצה עוד אחד ועוד אחד וכל שבועיים-חודש נגמר הדלי וצריך לזרוק עוד 300-400 שקל לפח וככה הכסף לאט לאט נעלם והתועלת לא באמת שווה את זה אם תסתכל על זה מבחוץ. במקום לזרוק 400 שקל על דלי של noxplode שנגמר לך אחרי חודש מקסימום אתה יכול לקנות איזה ג'ינס טוב שישאר לך שנה או יותר ובקיצור הבנת את הנקודה שלי.

אני עברתי לאחרונה לabc עם אימונים עצימים מאוד שאני חוזר הביתה כל מה שאני רוצה זה רק ללכת לישון ועדיין אני מקפיד על האוכל כמו לא יודע מה וככה אני בא לאימון למחרת כמו חדש . חוץ מחלבון כל התוספים האחרים זה חרטא . נקודה.
ישן 27-11-08, 02:12   #8
hypertrophy

הסמל האישי שלhypertrophy

ציטוט:
לדעתי הכל חרטא ,זאת מסחטת כספים ..אתה מתחיל עם תוסף אחד אחכ אתה רוצה עוד אחד ועוד אחד וכל שבועיים-חודש נגמר הדלי וצריך לזרוק עוד 300-400 שקל לפח וככה הכסף לאט לאט נעלם והתועלת לא באמת שווה את זה אם תסתכל על זה מבחוץ. במקום לזרוק 400 שקל על דלי של noxplode שנגמר לך אחרי חודש מקסימום אתה יכול לקנות איזה ג'ינס טוב שישאר לך שנה או יותר ובקיצור הבנת את הנקודה שלי.
אני עברתי לאחרונה לabc עם אימונים עצימים מאוד שאני חוזר הביתה כל מה שאני רוצה זה רק ללכת לישון ועדיין אני מקפיד על האוכל כמו לא יודע מה וככה אני בא לאימון למחרת כמו חדש . חוץ מחלבון כל התוספים האחרים זה חרטא . נקודה.
יפה....אבל אנחנו לא מסתכלים על זה מבחוץ.....
אם תגיד לי קח 400 שקל ויש לך אפשרות לקנות או תוסף מזון או ג'ינס אני אקנה תוסף וכך כל האנשים שלוקחים ת'תחום הזה ברצינות

חרטא זה לא מניסיון יש תוספים שלא שווים ת'פלסטיק של האריזה ויש תוספים מצוינים אז אל תכליל
וכמו הדוגמא שהדגשתי בהודעה שלך.....אני מאמין שאתה מהאנשים שאומרים יאללה תאכל ככה וככה חיים רק פעם אחת-אז ניוז פלאש ידידי...יש אנשים שמעדיפים לחיות את הפעם היחידה שלהם בצורה הזאת ולא מתחרטים על כך לשניה...מי אתה שתקבע לאנשים את דרך החיים שלהם?!

ישן 27-11-08, 02:24   #9
haas
חבר פעיל

הסמל האישי שלhaas

גבר אתה בטח לא יודע אבל אני ממש לא מאלה שאתה מתאר. אני נותן 200 אחוז מעצמי בשביל התחום הזה ועושה הכל נכון ולא מחפף בשום נושא שקשור לפיתוח גוף. מפריע לי פשוט לראות ילדים שלוקחים כסף מההורים שלהם בשביל כל מיני שטויות שדי בטוח שלא יתרמו להם יותר מלשתות איזה כוס קפה לפני אימון שאגב לדעתי זה הרבה יותר משפיע מכל התוספים האלה . לפעמים אתה צריך באמת לקחת החלטות כאילו אתה מסתכל על זה מבחוץ, כי בוא נגיד שרובנו פה לא מיליונרים ולזרוק 400 שקל בחודש על מוצר מפוקפק שספק אם יתן לך משהו מעבר לאיזה פאמפ קטן , אז אני כבר מעדיף לחסוך את הכסף הזה למשהו יותר חשוב שאני יודע בוודאות שיספק לי צורך כזה או אחר, כמו לקנות בגד, לצאת למסיבה וכו'...למי שיש כסף חופשי שיזרוק על זה כמה שבא לו לא מפריע לי...
ישן 27-11-08, 08:46   #10
Vodex
חבר פעיל

ציטוט:
התוסף הכי טוב
אוכל

תתפלא אני לקחתי לפני שנה את הנוז תוך שבועים שלקחתי את התוסף עליתי 10 קילו כל צד בסקווט היית מאמין?
Vodex מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 27-11-08, 09:47   #11
adimenia
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי vodex צפה בהודעה
תתפלא אני לקחתי לפני שנה את הנוז תוך שבועים שלקחתי את התוסף עליתי 10 קילו כל צד בסקווט היית מאמין?
לא אני לא מאמין ושנית אני לא מסכים כל כך עם hass לפחות לגבי הסלמס התוספים היחידים שהוכחו כעובדים ע"י מחקרים הם קריאטין חלבון בטא אלנין zma ו hmb כל השאר פחות מעניינים אולי יהיה נחמד לנסות אבל לטווח הרחוק זה לא שווה את הכסף

אני כן מסכים אם העובדה שאין תחליף לאוכל ולמנוחה מספקת
adimenia מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 27-11-08, 10:09   #12
ironman
חבר פעיל

ציטוט:

צודק אבל אל תתעסק בזה
תן להם לגדול ולהבין לבד את תובנות החיים.
ironman מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 27-11-08, 13:35   #13
SiX PACK

הסמל האישי שלSiX PACK

ציטוט:
גבר אתה בטח לא יודע אבל אני ממש לא מאלה שאתה מתאר. אני נותן 200 אחוז מעצמי בשביל התחום הזה ועושה הכל נכון ולא מחפף בשום נושא שקשור לפיתוח גוף. מפריע לי פשוט לראות ילדים שלוקחים כסף מההורים שלהם בשביל כל מיני שטויות שדי בטוח שלא יתרמו להם יותר מלשתות איזה כוס קפה לפני אימון שאגב לדעתי זה הרבה יותר משפיע מכל התוספים האלה . לפעמים אתה צריך באמת לקחת החלטות כאילו אתה מסתכל על זה מבחוץ, כי בוא נגיד שרובנו פה לא מיליונרים ולזרוק 400 שקל בחודש על מוצר מפוקפק שספק אם יתן לך משהו מעבר לאיזה פאמפ קטן , אז אני כבר מעדיף לחסוך את הכסף הזה למשהו יותר חשוב שאני יודע בוודאות שיספק לי צורך כזה או אחר, כמו לקנות בגד, לצאת למסיבה וכו'...למי שיש כסף חופשי שיזרוק על זה כמה שבא לו לא מפריע לי...
אם זכור לי נכון, קנית נאנו ואפור לפני איזה חודש.. אולי אתה כותב את זה כי לא עבד עליך..?

בכל אופן אני דיי מסכים איתך.

Facebook
ישן 27-11-08, 13:58   #14
haas
חבר פעיל

הסמל האישי שלhaas

ציטוט:
פורסם במקור על ידי six pack צפה בהודעה
אם זכור לי נכון, קנית נאנו ואפור לפני איזה חודש.. אולי אתה כותב את זה כי לא עבד עליך..?

בכל אופן אני דיי מסכים איתך.
נכון קניתי פעם אחת כי היה מעניין אותי לראות את ההשפעה של זה רק מתוך סקרנות . לא הרגשתי את זה בגרוש , וגם אם הייתי מרגיש משהו אני די בטוח שלא הייתי ממשיך לקנות את זה כי פשוט חבל על הכסף.
ישן 27-11-08, 14:06   #15
adimenia
חבר פעיל

ציטוט:
נכון קניתי פעם אחת כי היה מעניין אותי לראות את ההשפעה של זה רק מתוך סקרנות . לא הרגשתי את זה בגרוש , וגם אם הייתי מרגיש משהו אני די בטוח שלא הייתי ממשיך לקנות את זה כי פשוט חבל על הכסף.
אני מסכים אם מה שאתה אומר אבל לא לגבי הסלמס כבר הוכח שקריאטין עובד זה התוסף הכי ותיק בשוק יש ימבה מחקרים שמראים שזה עובד אז אי אפשר להתווכח על זה לגבי כל הפורמולות האלה שמבטיחות הרים וגבעות אני מסכים ב 100% זה קישקוש
adimenia מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 27-11-08, 14:14   #16
haas
חבר פעיל

הסמל האישי שלhaas

אוקיי לגבי הקריאטין אני עוד גמיש כי באמת זה מוצר שעובד על הרוב המוחלט של האנשים אבל גם פה לא חייבים להתפרע ולזרוק 500 שקל על סלמס כשאפשר לקנות קריאטין מונו פשוט ב200 שקל שיספיק לך לאיזה 4 חודשים ויתן בערך אותה תוצרת.
ישן 27-11-08, 14:29   #17
Cookie
חבר פעיל

חדר כושר: קאנטרי נצרת עילית
שלח הודעה דרך ICQ אל Cookie

ב400 שקל? קונה גינס ב200,וב200 קריאטין טהור
Cookie מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 28-11-08, 12:31   #18
hypertrophy

הסמל האישי שלhypertrophy

בסופו של דבר זה נכון
אבל לא דיברתי עך תמציות זרעי שוורים אחי...אני מדבר על קריאטין וגלוטמין שזה מה שאני משתמש בד"כ.....מה גם שאני לא תומך בהתבססות על תוספים....קודם כל תאכל כמו בנאדם תוסף יכול לעזור בתקופות מסויימות ושוב לא מדובר בכל מיני אנאבוליק האלו וחארטות למינהין....הזמנתי את סופר פאמפ עכשיו ביחד עם חלבון גולד כי חשבתי לראות מה נותן לי תוצאות טובות יותר מוצר לפני או אחרי אימון כי קפה וקריאטין רגיל לא ממש עוזר לי....
אני ניסיתי את הסלמס וחוץ מתשבוחות אין לי מה לומר...באמת מוצר טוב בלי חארטות....
אז כן אני לא דוגל בהתבססות על תוספים אלא רק פעם בכמה חודשים משהו נחמד שמוכך כיעיל....
בסופו של דבר אנחנו די באותו הראש אני מבין

תגובה