|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הכי כיף חד"כ פרטי מתאמן מתי שאתה רוצה, אין לך אנשים שתופסים לך את הספות ואתה מחכה בתור לא צריך לדאוג לשעת עומס אין צורך לצאת בבאסה בחורף כשיורד גשם ואפילו אפשר להתאמן בעירום מלא |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
זה דומה למצב של לקנות הליכון לבית .90 אחוז מההליכונים שבבתים הופכים לקולבים מהר מאוד ... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
חדר כושר ביתי אידאלי בשבילי זה: כלוב/חצי כלוב, מוט אולימפי, צלחות משקל 1.25-20 (כמה 20 שצריך), לא חובה אבל עדיף גם 2 דאמבלים שאפשר להרכיב עליהם צלחות
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() דאמבלים בשביל מתאמן ברמה של הרוב המוחלט של הפורום פה הוא קר בשביל לאזן חוסר סימטריה בין הצדדים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כל אחד לפי המודעות העצמית שלו אם אתה אוהב את זה אתה תעשה את זה אני אוהב להתאמן והיה יותר נוח לי אם זה היה בתוך הבית הייתי משקיע בדיוק שאני מתאמן בחוץ ואפילו יותר כי לפעמים אנשים תופסים לך את הספר/מכשיר ואתה נאלץ לחכות או להחליף תרגיל מה שכן אתה יכול לשים את המוסיקה שלך שאתה הכי אוהב תמיד אני אומר לעצמי אם אני יזכה בלוטו(למרות שאני לא ממלא) אני יעשה לי איזה הולמס פלייס בבית ![]() |
|
![]() |
![]() |