|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() אתה עושה סקוואט בסמית
![]() תפסיקו להתווכח, הפורומים בישראל מפוצצים דיונים על הנושא הנ"ל ואף אחד מהם לא מוכיח שסקוואט מלא "פוגע" במתאמנים. וינגייט זה בית חרושת לא מוסד לרכישת השכלה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() ציטוט:
(פלצנות לא יפה לך, תפסתי ממך מבין עניין מעט ואולי טעיתי) אבל טוב לדעת מי החברים שלך ...
"Yes, if you squat wrong it fucks things up. If you squat correctly, those same fucked-up things will unfuck themselves." - Mark Rippetoe - נערך לאחרונה על ידי Holy_Templar, 12-11-08 בשעה 22:46. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
כן.. וכמה אתה עושה? 60 קילו? 70 קילו? זה משקל מאוד רציני אחי עד לפני יומיים היית שואל לאיזה כיוון מערבבים בשייקר פתאום נהיית דוקטור לסקוואט? נ.ב אל תנסה להפוך את הסמית למשו הארדקורי ויקינגי, כי הוא ממש לא, זה לכוסיות וקשה למצוא בו אפילו תועלת אחת עוד פעם נגררים לדיונים המפגרים האלה של "אני הכי גבר פה" נערך לאחרונה על ידי reshos123, 12-11-08 בשעה 23:54. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
מנהל הפורום
|
![]() ציטוט:
אין פה שום הארדקור ויקינגי , תעשה סקוואט במשקלים גבוהים תתפלל לעלות ב 2-3 חזרות האחרונות . כן הייתי עושה בסמית' בהתחשב בבעיית סחוס שיש לי בברך , הרבה יותר יעיל לעשות חופשי . תתפלא שיש משקלים בסמית' שאתה תעשה והם לא פחות קשים מסקוואט חופשי.
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
בכיתה ד בערך במתמטיקה מתחילים ללמוד גאומטריה, ומסבירים שם שכל ריבוע הוא מקבילית אבל לא כל מקבילית היא ריבוע. ככה לגבי סקוואט בסמית משין - זה לא באמת סקוואט. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
וזה בגלל שאין את העומס הפסיכולוגי הזה של המוט שיושב לך על הטרפזים, אפשר להוציא את המקסימום שבמקסימום בסוף אימון ככה.
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
מנהל הפורום
|
![]() ציטוט:
סקוואט בסמית' וסקוואט חופשי ... שניהם סקוואט... אני עושה חופשי ולפעמים עושה בסמית'.
![]() |