|
לוגי אימונים לוגים בנושאי אימונים, תקופות חיטוב ועלייה במסה. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: גויאבות, מישמיש... ירקות, פירות.
|
![]() ציטוט:
יש יום מנוחה בשבוע. גובה 180, משקל 89, גיל 19 BMR שלי 2046, כפול 1.5 כי אני אדם מתאמן, +200 שזו כמות הקלוריות שאני שורף באירובי. זה יוצא שהשריפת קלוריות היומית שלי היא 3000+ . אני אוכל בערך 1700-2000 קלוריות ביום, אז מה השאלה כאן בדיוק? מאזן שלילי של 1000-1300 אפילו קצת יותר, ליום. ואני עושה ABCD גם כי בשנה האחרונה עשיתי ABC ואני רוצה לשנות, וגם כדי שזמן האימון האנאירובי יהיה קצר שיאפשר לי לעשות אירובי אחריו בלי לעבור את השעה וחצי באימון הכולל.
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() בקיצור היום הראשון עבר מצויין.
ללא רעב וללא בעיות מיוחדות, חוץ מאחת. היה לי אי מון גב, אח"כ ריצה 30דק', במהלך הריצה כאבו לי ממש הרגליים בגלל הדדליפט והכל.. כמעט התאבדתי מרוב כאב, אבל 30דק' סיימתי למרות הכל, לא יכלתי להפסיד. מעכשיו אני לא כותב כאן כלום חוץ מעדכונים. נעדכן שוב מחר בערב.
![]() |
#3 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
לפי מה שאני יודע, הספרות המקצועית מדברת על 600 קל' ג-ג ל2 יממות.
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() יום שני של החיטוב
הרגע אכלתי את ארוחה מ"ס 5... עשיתי את זה בתור טוסט של 2 לחם קל, טונה במים, פרוסת גבינה לבנה, וטיפה אורגנו. שוב פעם הלך די חלק, בלי תחושות רעב. הכושר באירובי עלה... אם עד היום לא הצלחתי לרוץ 7דק' רצוף, היום רצתי 15דק' (מתוך 30דק' אירובי, השאר הליכה מהירה). אימון הידיים הלך מצויין, פאמפ רציני בבייספס, ותרגיל חדש לאחורית. גלשתי הרבה בפורום ואתם נותנים הרבה כח תאמינו לי.. שקילה הבאה תהיה רק ביום חמישי הבא (שבוע ראשון) אז נתאזר בסלנות עד אז ונקווה להוריד לפחות קילו, תאחלו בהצלחה חברה.. עדכון הבא מחר בערב.
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
ציטוט:
![]() |