|
לוגי אימונים לוגים בנושאי אימונים, תקופות חיטוב ועלייה במסה. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() בהצלחה סוס אל תשכך לעדכן!
רק אני במקומך הייתי מעלה טיפה את כמות בסטים, כי אתה לא מאמן את השרירים כל 48 שעות, אלא פעמיים בשבוע. משהו כמו 6-7 לשריר גדול, לקטנים לפי ההרגשה + מתחיל ב-2-3 אימוני אירובי בשבוע, וכל שבועיים מכניס עוד אימון אירובי נוסף... אתה יודע לא במכה הכל, לאט לאט.
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
פעם בשבועיים עושה יום אחד חיובי (500 קלוריות בערך מעל התחזוקה) ואחרי היום הזה מוסיף אימון אירובי אחד ומוריד איזה 200 קלוריות בעיקר מפחמימות.
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
עוסק ב:: גויאבות, מישמיש... ירקות, פירות.
|
![]() נשקלתי, ירדתי מ 90ק' ל 88.5.
ירידה של קילו וחצי, סבבה... הרוב זה לא נוזלים כי את הנוזלים הורדתי בשבוע שלפני (מ 91.5 ל 90). אז תוך קצת פחות משבוע (מיום חמישי שעבר) השלתי 1.5ק'. נקווה שמגמת הירידה תתמשך ונראה תוצאות בקרוב... אני מרגיש שהגוף מגיב יפה מאוד, אני הולך לפי הספר ולא מתפתה לשומדבר.. רק התפריט. ד"א, שברתי שיא עצמי ורצתי 25דק' רצוף (ה"שיא" המסכן הקודם שלי היה 3דק' רצוף). יאלה אחים, עדכון נוסף על היום שעבר מחר בערב, עד אז סלמאתק.